BAŞKAN TUTAL ‘IN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Güncel 23.11.2022 - 09:07, Güncelleme: 23.11.2022 - 18:38
 

BAŞKAN TUTAL ‘IN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, tüm öğretmenlerin ve eğitim camiasının 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Kalkınmış ve mutlu bir toplum olmanın yolunun eğitimden geçtiğini kaydeden Başkan Tutal, “Hepimizin hayatında iz bırakan, geleceğimize yön veren öğretmenlerimiz, kaliteli, ahlaklı, faydalı bir birey olarak yetişmesine vesile olmakta, gençlerimize ışık tutmaktadır. Öğretmenlerimiz sadece bir güne sığdırılamayacak kadar önemli ve kutsal bir görevi yerine getirmektedir. Öğretmeyi meslek edinen, mesleklerini ise büyük fedakarlıklarla icra eden öğretmenler, ülkemizin geleceği olan çocuklarımıza yön veren, onları hayata hazırlayan ilim kaynaklarıdır. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yetiştiren, devlet ve milletimizi bir adım daha ileriye taşımak gayesiyle gönüllere hitap eden, yerli, milli, manevi ve ahlaki değerlerimizin çocuklarımızda hayat tarzı olarak vücut bulmasına vesile olan çok kıymetli öğretmenlerimize, millet olarak çok şey borçluyuz.  Bugüne kadar öğretmenlerimizin, üzerlerine düşen bu kutlu vazifeyi, hakkıyla yerine getirdiklerini ve öğretmenlerimizin hakkının hiçbir şekilde ödenemeyeceğini de biliyoruz. Bu düşüncelerle; ülkemizde görev yapan tüm öğretmenlerimizin "Öğretmenler Gününü" kutluyor, görevi başında şehit olmuş aziz eğitim şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş, hepimiz üzerinde hakkı olan öğretmenlerimizi saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyorum. Emekliye ayrılan, halen görevde olan ve bu göreve yeni başlayan tüm öğretmenlerimize aileleri ile birlikte sağlıklı, huzurlu ve başarılı güzel günler temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, tüm öğretmenlerin ve eğitim camiasının 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Kalkınmış ve mutlu bir toplum olmanın yolunun eğitimden geçtiğini kaydeden Başkan Tutal, “Hepimizin hayatında iz bırakan, geleceğimize yön veren öğretmenlerimiz, kaliteli, ahlaklı, faydalı bir birey olarak yetişmesine vesile olmakta, gençlerimize ışık tutmaktadır.

Öğretmenlerimiz sadece bir güne sığdırılamayacak kadar önemli ve kutsal bir görevi yerine getirmektedir. Öğretmeyi meslek edinen, mesleklerini ise büyük fedakarlıklarla icra eden öğretmenler, ülkemizin geleceği olan çocuklarımıza yön veren, onları hayata hazırlayan ilim kaynaklarıdır.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yetiştiren, devlet ve milletimizi bir adım daha ileriye taşımak gayesiyle gönüllere hitap eden, yerli, milli, manevi ve ahlaki değerlerimizin çocuklarımızda hayat tarzı olarak vücut bulmasına vesile olan çok kıymetli öğretmenlerimize, millet olarak çok şey borçluyuz. 

Bugüne kadar öğretmenlerimizin, üzerlerine düşen bu kutlu vazifeyi, hakkıyla yerine getirdiklerini ve öğretmenlerimizin hakkının hiçbir şekilde ödenemeyeceğini de biliyoruz.

Bu düşüncelerle; ülkemizde görev yapan tüm öğretmenlerimizin "Öğretmenler Gününü" kutluyor, görevi başında şehit olmuş aziz eğitim şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş, hepimiz üzerinde hakkı olan öğretmenlerimizi saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyorum. Emekliye ayrılan, halen görevde olan ve bu göreve yeni başlayan tüm öğretmenlerimize aileleri ile birlikte sağlıklı, huzurlu ve başarılı güzel günler temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.