BAŞKAN TUTAL, KADİR GECESİ MÜNASEBETİ İLE BİR MESAJ YAYINLADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.07.2015 - 12:21, Güncelleme: 13.07.2015 - 12:21
 

BAŞKAN TUTAL, KADİR GECESİ MÜNASEBETİ İLE BİR MESAJ YAYINLADI

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, on bir ayın Sultanı Ramazan'ı şerifin en güzel müjdelerinden birisi olan Kadir Gecesi'nin tüm İslam Âlemi'ne hayırlar getirmesini dileyerek duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Hayatımıza rehber olan Kur'an-ı Kerim'in indirildiği Mübarek Ramazan'ı Şerifin sonuna gelirken bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesine erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Her gününde ayrı bir güzellik ve manevi sırlarla dolu Ramazan'ı Şerifle vedalaşırken Mü'minlere sunulan bu büyük geceyi hakkıyla yad etmeli ve hakka yakınlaşabilmek için bir vesile bilmelidir. Peygamber Efendimizin, “Kadir Gecesini,  kim sevabına inanıp onu kazanmak ümidiyle ihya ederse, geçmiş günahları affedilir.” Hadisi Şerifini hatırlamalı Kur’an ve ibadet ile meşgul olmalıyız. İslam Coğrafyası üzerinde dua bekleyen kardeşlerimiz için duyarsız kalmamalı, fiili bir yardım yapamıyorsak bile onların kurtuluşa ermeleri için dua etmeliyiz.  Bu duygu ve düşüncelerle içinde bulunduğumuz Ramazan’ı Şerif ve içinde barındırdığı bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinin başta hemşerilerim olmak üzere Tüm İslam Âlemine hayırlar getirmesini dilerim.” Dedi.  
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, on bir ayın Sultanı Ramazan'ı şerifin en güzel müjdelerinden birisi olan Kadir Gecesi'nin tüm İslam Âlemi'ne hayırlar getirmesini dileyerek duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Hayatımıza rehber olan Kur'an-ı Kerim'in indirildiği Mübarek Ramazan'ı Şerifin sonuna gelirken bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesine erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Her gününde ayrı bir güzellik ve manevi sırlarla dolu Ramazan'ı Şerifle vedalaşırken Mü'minlere sunulan bu büyük geceyi hakkıyla yad etmeli ve hakka yakınlaşabilmek için bir vesile bilmelidir. Peygamber Efendimizin, “Kadir Gecesini,  kim sevabına inanıp onu kazanmak ümidiyle ihya ederse, geçmiş günahları affedilir.” Hadisi Şerifini hatırlamalı Kur’an ve ibadet ile meşgul olmalıyız. İslam Coğrafyası üzerinde dua bekleyen kardeşlerimiz için duyarsız kalmamalı, fiili bir yardım yapamıyorsak bile onların kurtuluşa ermeleri için dua etmeliyiz.

 Bu duygu ve düşüncelerle içinde bulunduğumuz Ramazan’ı Şerif ve içinde barındırdığı bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinin başta hemşerilerim olmak üzere Tüm İslam Âlemine hayırlar getirmesini dilerim.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.