BAŞKAN TUTAL LAMBACI ALİBABAYI ZİYARET ETTİ

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 06.01.2023 - 13:43, Güncelleme: 06.01.2023 - 13:43
 

BAŞKAN TUTAL LAMBACI ALİBABAYI ZİYARET ETTİ

Başkan Tutal ilçemizdeki zanaatkârları onurlandırmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde ilçemizdeki zanaatkârları atölyelerin de ziyaret eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal kabak oyma sanatıyla uğraşan Ali Emeksiz’i de unutmadı. Yeni taşındığı yerinde Lambacı Alibaba isimli dükkanında kendi işlediği su kabakları ve hediyelik eşyalar satan zanaatkâr Ali Emeksiz’i ziyaret eden Başkan Tutal: “Ali Emeksiz Ağabeyimiz su kabağından harika dekoratif lambalar ve süs eşyaları yapıyor... Güzel gönüllü insanlar güzel şeyler yaparlar. Asıl mesleği elektrikçilik, emekli olduktan sonra bu işe başlamış. Atölyesi çevre yolunda Taşağıl üst geçidinden önce Antalya yönünde sağda” dedi. Emeksiz ile bir süre sohbet eden Başkan Tutal’ın, buradaki su kabaklarından birini süslemeye çalışması renkli görüntülere sahne oldu. Başkan Tutal, Seydişehir Belediyesi olarak sanatçılarımıza önem verdiğini belirterek ziyaretlerin devam edeceğini ifade etti.
Başkan Tutal ilçemizdeki zanaatkârları onurlandırmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde ilçemizdeki zanaatkârları atölyelerin de ziyaret eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal kabak oyma sanatıyla uğraşan Ali Emeksiz’i de unutmadı.

Yeni taşındığı yerinde Lambacı Alibaba isimli dükkanında kendi işlediği su kabakları ve hediyelik eşyalar satan zanaatkâr Ali Emeksiz’i ziyaret eden Başkan Tutal: “ Ali Emeksiz Ağabeyimiz su kabağından harika dekoratif lambalar ve süs eşyaları yapıyor...

Güzel gönüllü insanlar güzel şeyler yaparlar.

Asıl mesleği elektrikçilik, emekli olduktan sonra bu işe başlamış. Atölyesi çevre yolunda Taşağıl üst geçidinden önce Antalya yönünde sağda” dedi.

Emeksiz ile bir süre sohbet eden Başkan Tutal’ın, buradaki su kabaklarından birini süslemeye çalışması renkli görüntülere sahne oldu.

Başkan Tutal, Seydişehir Belediyesi olarak sanatçılarımıza önem verdiğini belirterek ziyaretlerin devam edeceğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.