BAŞKAN TUTAL VE ATALAY, ANKARA’DA TEMASLARDA BULUNDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.10.2021 - 02:44, Güncelleme: 22.10.2021 - 02:44
 

BAŞKAN TUTAL VE ATALAY, ANKARA’DA TEMASLARDA BULUNDU

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Ankara’da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta ve Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’i ziyaret etti. 

Akabinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığında biz dizi görüşme gerçekleştiren Başkan Tutal, Sıfır Atık Projesi ve ilçede gerçekleştirilmesi planlanan arsa takasları hususunda Bakan Danışmanı Mehmet Akif Küçükdağ, Genel Müdürlük  ve Daire Başkanlığı düzeyinde görüşmelerde bulundu. Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’i ziyaret eden Başkan Tutal ve Atalay, Seydişehir’in sorunları ve sağlık alanındaki ihtiyaçları değerlendirilirken bu sorunların çözülmesi için çalışmaların başlatılacağını belirttiler.  Seydişehir’in sağlık alanındaki sorunlarıyla yakından ilgilenerek sorunların çözümü hususunda çalışmalarını devam ettiren Başkan Tutal ve Atalay, Ankara ziyaretinde, Seydişehir’e yapılacak olan yeni hastane, mevcut ilçe devlet hastanesinin fiziki sorunları ve hastanenin norm kadrosuna atama bekleyen doktor kadrolarına atamaların yapılması hususunda istişarelerde bulundular. İlçe Devlet Hastanesi bünyesinde atama bekleyen norm kadrodaki bölümlere yeni doktor atamalarının görüşüldüğü ziyarette, yeni doktor atamalarının yakın zamanda yapılacağı belirtildi.  Başkan Tutal ve Atalay, daha sonra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta’yı ziyaret ederek ilçenin sorunları, ilçede yapılması planlanan yatırımlar ve yapılması planlanan projeler konusunda fikir alış verişinde bulundu.  Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Ankara’da gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretlerimiz kapsamında Genel Başkan Yardımcımız Leyla Şahin Usta ve Sağlık Bakan Yardımcımız Halil Eldemir ile yaptığımız görüşmeler sonucunda ilçemizin sağlık alanında yaşanan sorunlar, norm kadrolardaki doktor eksikliği ve ilçede yapılması planlanan yatırımlar konusunda istişarelerde bulunduk. Yapmış olduğumuz görüşmeler ve istişareler çok verimli geçti. Seydişehir’imizin sorunları ve yapılması planlanan yatırımlar konusunda bizlerden desteklerini esirgemeyen Genel Başkan Yardımcımız Konya Milletvekilimiz Leyla Şahin Usta ve Sağlık Bakan Yardımcımız Halil Eldemir’e, Konya Milletvekilimiz Orhan Erdem’e  ilçe sakinlerim adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Ankara’da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta ve Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’i ziyaret etti. 

Akabinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığında biz dizi görüşme gerçekleştiren Başkan Tutal, Sıfır Atık Projesi ve ilçede gerçekleştirilmesi planlanan arsa takasları hususunda Bakan Danışmanı Mehmet Akif Küçükdağ, Genel Müdürlük  ve Daire Başkanlığı düzeyinde görüşmelerde bulundu.

Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’i ziyaret eden Başkan Tutal ve Atalay, Seydişehir’in sorunları ve sağlık alanındaki ihtiyaçları değerlendirilirken bu sorunların çözülmesi için çalışmaların başlatılacağını belirttiler. 

Seydişehir’in sağlık alanındaki sorunlarıyla yakından ilgilenerek sorunların çözümü hususunda çalışmalarını devam ettiren Başkan Tutal ve Atalay, Ankara ziyaretinde, Seydişehir’e yapılacak olan yeni hastane, mevcut ilçe devlet hastanesinin fiziki sorunları ve hastanenin norm kadrosuna atama bekleyen doktor kadrolarına atamaların yapılması hususunda istişarelerde bulundular.

İlçe Devlet Hastanesi bünyesinde atama bekleyen norm kadrodaki bölümlere yeni doktor atamalarının görüşüldüğü ziyarette, yeni doktor atamalarının yakın zamanda yapılacağı belirtildi. 

Başkan Tutal ve Atalay, daha sonra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta’yı ziyaret ederek ilçenin sorunları, ilçede yapılması planlanan yatırımlar ve yapılması planlanan projeler konusunda fikir alış verişinde bulundu. 

Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Ankara’da gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretlerimiz kapsamında Genel Başkan Yardımcımız Leyla Şahin Usta ve Sağlık Bakan Yardımcımız Halil Eldemir ile yaptığımız görüşmeler sonucunda ilçemizin sağlık alanında yaşanan sorunlar, norm kadrolardaki doktor eksikliği ve ilçede yapılması planlanan yatırımlar konusunda istişarelerde bulunduk. Yapmış olduğumuz görüşmeler ve istişareler çok verimli geçti. Seydişehir’imizin sorunları ve yapılması planlanan yatırımlar konusunda bizlerden desteklerini esirgemeyen Genel Başkan Yardımcımız Konya Milletvekilimiz Leyla Şahin Usta ve Sağlık Bakan Yardımcımız Halil Eldemir’e, Konya Milletvekilimiz Orhan Erdem’e  ilçe sakinlerim adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.