BAŞKAN TUTAL VE EKİBİ GEVREKLİ?DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.04.2015 - 02:41, Güncelleme: 15.04.2015 - 02:41
 

BAŞKAN TUTAL VE EKİBİ GEVREKLİ?DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Yerinde yönetim programı kapsamında Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve birim müdürleri Seydişehir?in Gevrekli Mahallesinde vatandaşlarla görüştü.

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve Belediye Birim Müdürlerinin katıldığı programda Başkan Mehmet Tutal, Gevrekli Mahallesi’nde yapılması planlanan çalışmaları yerinde inceledi. Vatandaşlarla görüşen ve sorunları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal, birim müdürleri ile birlikte Gevrekli Mahallesi’nde cadde ve sokakları inceleyerek eksiklikleri yerinde tespit etti. Gevrekli Mahallesi’nde yapılan incelemelerde, Başkan Tutal ekibine malzeme noktasındaki eksikliklerin tespit edilerek temin edilmesi, mahallenin güzelleştirilmesi ve düzenleme çalışmalarının başlatılması konusunda talimatlar verdi. Seydişehir’e bağlı olan her mahallede gerekli çalışmaların yapılacağını kaydeden Başkan Tutal, yeni mahallelerin çalışmalarını yakinen takip ettiğini ve gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi. Gevrekli Mahallesi’nde yerinde yönetim kapsamında çalışmaların yapılmasından memnun olduklarını ifade eden Gevrekli Mahallesi sakinleri talep ve isteklerini yerinde dinleyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve ekibine teşekkür ettiler.
Yerinde yönetim programı kapsamında Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve birim müdürleri Seydişehir?in Gevrekli Mahallesinde vatandaşlarla görüştü.

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve Belediye Birim Müdürlerinin katıldığı programda Başkan Mehmet Tutal, Gevrekli Mahallesi’nde yapılması planlanan çalışmaları yerinde inceledi.

Vatandaşlarla görüşen ve sorunları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal, birim müdürleri ile birlikte Gevrekli Mahallesi’nde cadde ve sokakları inceleyerek eksiklikleri yerinde tespit etti.

Gevrekli Mahallesi’nde yapılan incelemelerde, Başkan Tutal ekibine malzeme noktasındaki eksikliklerin tespit edilerek temin edilmesi, mahallenin güzelleştirilmesi ve düzenleme çalışmalarının başlatılması konusunda talimatlar verdi.

Seydişehir’e bağlı olan her mahallede gerekli çalışmaların yapılacağını kaydeden Başkan Tutal, yeni mahallelerin çalışmalarını yakinen takip ettiğini ve gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.

Gevrekli Mahallesi’nde yerinde yönetim kapsamında çalışmaların yapılmasından memnun olduklarını ifade eden Gevrekli Mahallesi sakinleri talep ve isteklerini yerinde dinleyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve ekibine teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.