BAŞKAN TUTAL, YKS 'YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.06.2018 - 03:55, Güncelleme: 29.06.2018 - 03:55
 

BAŞKAN TUTAL, YKS 'YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 30 Haziran ve 1 Temmuz tarihlerinde yapılacak YKS sınavına katılacak öğrencilere başarı dileğinde bulundu.

Sınav  maratonunun zor bir süreç olduğunu öğrencilerin okulda derslerini , diğer yandan  sınav telaşını yaşadıklarını , aileler ve öğretmenler için zorlu bir süreç olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; Sınavlar akademik bilgi ,yorum gücü ve süreyi doğru kullanma becerilerini ölçer. Yüksek Öğretime Giriş sınavı sizin başarınızı ölçen bir sınavdır. Bizler sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Yüksek Öğretime Giriş  sınavını başarıyla geçeceğinize ve aynı başarıyı hayat sınavınızda  tekrarlayacağınıza inanıyorum. Sizler de kendinize inandığınız ve güvendiğiniz sürece başaramayacağınız engelin bulunmadığına inanıyorum. Sizlerden beklentimiz iyi yetişmiş, dünyayı tanıyan, kendine güvenen, araştıran, sorgulayan bir nesil olmanızdır.Gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Onlar için büyük anlam ifade eden bu sınavın sakin bir ortamda ve sorunsuz geçmesi bizim önceliğimizdir. Bunun için ilgili kurumlarımız tarafından gerekli tüm tedbirler alınmıştır. Vatandaşlarımızın ve özellikle sürücülerimizin de sınav merkezlerine yakın noktalarda gürültü yapılmaması konusunda gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyorum." SINAVA GİRECEK OLAN ÖĞRENCİ VELİLERİNE SESLENEN BAŞKAN TUTAL; Sevgili Veliler ; Çocuklarımız , gençlerimiz bizlerin geleceğidir. Çocuklarımızın başarılı olmalarında en büyük görev siz anne ve babalara ve  bizlere düşmektedir. Öğrencilerin uzun çalışma maratonu sonucunda yaşamlarını şekillendirmek için, üniversiteyi kazanması en büyük dileğimizdir. Bundan dolayı bu süreçte siz velilerin bazı konularda daha duyarlı olmaları öğrencilerimizin yararlarına olacaktır. Unutmayın ki Yüksek Öğretime Giriş (YKS) sınavı çocuklarımızın kişiliğini değil başarılarını ölçen bir sınavdır. Sınav sonucunda alacakları puan her ne olursa olsun her zaman destek olalım ve onların ne kadar değerli olduklarını hissettirelim. Başarı önemli olsa da Siz değerli velilerimiz çocuklarımızın başarılarını değil, kendilerini sevmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle öğrencilerimizi yetiştiren, onlara emek ve destek veren tüm öğretmenlerimiz ile ailelerine teşekkür ediyor, YKS’ye girecek öğrencilerimize başarılar diliyorum" Başkan Tutal, 30 Haziran Cumartesi ve 1 Temmuz Pazar günü ilçede yapılacak olan YKS sınavı için Eski Garaj Bölgesinden sabah saat:09.30'da okullar bölgesine Belediye otobüslerinin ücretsiz taşıma yapılacağını kaydetti.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 30 Haziran ve 1 Temmuz tarihlerinde yapılacak YKS sınavına katılacak öğrencilere başarı dileğinde bulundu.

Sınav  maratonunun zor bir süreç olduğunu öğrencilerin okulda derslerini , diğer yandan  sınav telaşını yaşadıklarını , aileler ve öğretmenler için zorlu bir süreç olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; Sınavlar akademik bilgi ,yorum gücü ve süreyi doğru kullanma becerilerini ölçer. Yüksek Öğretime Giriş sınavı sizin başarınızı ölçen bir sınavdır. Bizler sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Yüksek Öğretime Giriş  sınavını başarıyla geçeceğinize ve aynı başarıyı hayat sınavınızda  tekrarlayacağınıza inanıyorum. Sizler de kendinize inandığınız ve güvendiğiniz sürece başaramayacağınız engelin bulunmadığına inanıyorum. Sizlerden beklentimiz iyi yetişmiş, dünyayı tanıyan, kendine güvenen, araştıran, sorgulayan bir nesil olmanızdır.Gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Onlar için büyük anlam ifade eden bu sınavın sakin bir ortamda ve sorunsuz geçmesi bizim önceliğimizdir. Bunun için ilgili kurumlarımız tarafından gerekli tüm tedbirler alınmıştır. Vatandaşlarımızın ve özellikle sürücülerimizin de sınav merkezlerine yakın noktalarda gürültü yapılmaması konusunda gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyorum."

SINAVA GİRECEK OLAN ÖĞRENCİ VELİLERİNE SESLENEN BAŞKAN TUTAL;

Sevgili Veliler ;

Çocuklarımız , gençlerimiz bizlerin geleceğidir. Çocuklarımızın başarılı olmalarında en büyük görev siz anne ve babalara ve  bizlere düşmektedir. Öğrencilerin uzun çalışma maratonu sonucunda yaşamlarını şekillendirmek için, üniversiteyi kazanması en büyük dileğimizdir. Bundan dolayı bu süreçte siz velilerin bazı konularda daha duyarlı olmaları öğrencilerimizin yararlarına olacaktır. Unutmayın ki Yüksek Öğretime Giriş (YKS) sınavı çocuklarımızın kişiliğini değil başarılarını ölçen bir sınavdır. Sınav sonucunda alacakları puan her ne olursa olsun her zaman destek olalım ve onların ne kadar değerli olduklarını hissettirelim. Başarı önemli olsa da Siz değerli velilerimiz çocuklarımızın başarılarını değil, kendilerini sevmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle öğrencilerimizi yetiştiren, onlara emek ve destek veren tüm öğretmenlerimiz ile ailelerine teşekkür ediyor, YKS’ye girecek öğrencilerimize başarılar diliyorum"

Başkan Tutal, 30 Haziran Cumartesi ve 1 Temmuz Pazar günü ilçede yapılacak olan YKS sınavı için Eski Garaj Bölgesinden sabah saat:09.30'da okullar bölgesine Belediye otobüslerinin ücretsiz taşıma yapılacağını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.