BAŞKAN TUTAL'A ÖĞRETMENLER GÜNÜ SÜPRİZİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2016 - 12:04, Güncelleme: 25.11.2016 - 12:04
 

BAŞKAN TUTAL'A ÖĞRETMENLER GÜNÜ SÜPRİZİ

Seydişehir Belediyesi çalışanları tarafından Başkan Mehmet Tutal'a "24 Kasım Öğretmenler Günü''kutlaması yapıldı.

Seydişehir Anadolu Öğretmen Lisesi'nde Din Kültürü  öğretmeni olarak görev yaptığı sırada 2014 yerel seçimlerinde  Seydişehir  Belediye Başkanlığına seçilen  Tutal'a, Öğretmenler Günü nedeniyle  belediye personeli  tarafından  süpriz kutlama yapıldı. Öğretmenler günü kutlama programlarına katılan ve  Belediye hizmet binasına gelen Başkan Tutal, kendisine yapılan sürprizle karşılaşınca duygusal anlar  yaşadı. Kutlamanın ardından pastayı kesen Başkan  Tutal ;"beni şaşırttınız. Ben klasik bir adamım. Bu tür sürprizlere alışık değilim. Beni duygulandırdınız. Sürprizinizden  dolayı teşekkür ediyorum.Sağlık, sıhhat ile birlikte nice hizmetler yapmayı birlikte nasip etsin" dedi.
Seydişehir Belediyesi çalışanları tarafından Başkan Mehmet Tutal'a "24 Kasım Öğretmenler Günü''kutlaması yapıldı.

Seydişehir Anadolu Öğretmen Lisesi'nde Din Kültürü  öğretmeni olarak görev yaptığı sırada 2014 yerel seçimlerinde  Seydişehir  Belediye Başkanlığına seçilen  Tutal'a, Öğretmenler Günü nedeniyle  belediye personeli  tarafından  süpriz kutlama yapıldı.

Öğretmenler günü kutlama programlarına katılan ve  Belediye hizmet binasına gelen Başkan Tutal, kendisine yapılan sürprizle karşılaşınca duygusal anlar  yaşadı.

Kutlamanın ardından pastayı kesen Başkan  Tutal ;"beni şaşırttınız. Ben klasik bir adamım. Bu tür sürprizlere alışık değilim. Beni duygulandırdınız. Sürprizinizden  dolayı teşekkür ediyorum.Sağlık, sıhhat ile birlikte nice hizmetler yapmayı birlikte nasip etsin" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.