BAŞKAN TUTAL?DAN DERECEYE GİREN JUDOCULARA KİTAP

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.10.2016 - 12:55, Güncelleme: 19.10.2016 - 12:55
 

BAŞKAN TUTAL?DAN DERECEYE GİREN JUDOCULARA KİTAP

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Judo takımında başarılı olan sporcuları makamında kabul etti.

15 Ekim’de Konya’da yapılan Amatör Spor haftası Judo turnuvasına 19 sporcuyla katılan judo takımını makamında kabul eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Belediye Spor Kulübünün bünyesinde bulunan tüm sporcularla gurur duyduklarını kaydetti. Başkan Tutal, kendisini ziyarete gelen dereceye giren sporculara kitap hediye etti. Seydişehir Belediyesi olarak spora ve sporcuya büyük önem verdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;”tüm spor dalların da çok sayıda milli sporcu yetiştirdi Seydişehir. Hem ferdi, hemde takım sporlarında yine aynı şekilde devam ediyor. Judo Seydişehir’de başarılı. Ben eğitim hayatında sportif faaliyetlerde başarılı öğrencilerin, akademik çalışmalarda da başarılı olduğunu gördüm. Bir biriyle doğru orantılı. Kişinin kendine güvenmesi, medeni cesaretinin olması noktasında değerlendirdiğimizde hem spor yapmak, hem akademik çalışmaları devam ettirmek takdire şayan “dedi. Kulüp ayrımı yapmadan, sporcu ayrımı yapmadan sportif faaliyetlere her türlü imkanı sağlamaya çalıştıklarını kaydeden Başkan Tutal;’’ Allah çalışana çalıştığının karşılığını verir. Bizlerin, sizlerin çok çalışması gerekiyor. Herkesin alanında çalışması gerekiyor’’şeklinde konuştu. Amatör Spor Haftası turnuvaları çerçevesinde Konya’da katıldıkları maçlarda 15 sporcunun dereceye girdiğini ifade eden İlçe Gençlik Spor Hizmetleri Müdür Vekili Soner Balcı ;’’ kulübümüz sporcularının çoğunlukla alt yapı olmasına rağmen kilolarında 4 birincilik,  4 ikincilik, 7 üçüncülük almaları bizleri mutlu etti bizim için büyük başarı.  Ben sporcularımıza desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a,  öğrencilerimize, hocalarımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum’’dedi. Ziyarette, İlçe Gençlik Spor Hizmetleri Müdür Vekili Soner Balcı, Antrenörler Celalettin Doğan, Recep Çetin hazır bulundu.    
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Judo takımında başarılı olan sporcuları makamında kabul etti.

15 Ekim’de Konya’da yapılan Amatör Spor haftası Judo turnuvasına 19 sporcuyla katılan judo takımını makamında kabul eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Belediye Spor Kulübünün bünyesinde bulunan tüm sporcularla gurur duyduklarını kaydetti.

Başkan Tutal, kendisini ziyarete gelen dereceye giren sporculara kitap hediye etti.

Seydişehir Belediyesi olarak spora ve sporcuya büyük önem verdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;”tüm spor dalların da çok sayıda milli sporcu yetiştirdi Seydişehir. Hem ferdi, hemde takım sporlarında yine aynı şekilde devam ediyor. Judo Seydişehir’de başarılı. Ben eğitim hayatında sportif faaliyetlerde başarılı öğrencilerin, akademik çalışmalarda da başarılı olduğunu gördüm. Bir biriyle doğru orantılı. Kişinin kendine güvenmesi, medeni cesaretinin olması noktasında değerlendirdiğimizde hem spor yapmak, hem akademik çalışmaları devam ettirmek takdire şayan “dedi.

Kulüp ayrımı yapmadan, sporcu ayrımı yapmadan sportif faaliyetlere her türlü imkanı sağlamaya çalıştıklarını kaydeden Başkan Tutal;’’ Allah çalışana çalıştığının karşılığını verir. Bizlerin, sizlerin çok çalışması gerekiyor. Herkesin alanında çalışması gerekiyor’’şeklinde konuştu.

Amatör Spor Haftası turnuvaları çerçevesinde Konya’da katıldıkları maçlarda 15 sporcunun dereceye girdiğini ifade eden İlçe Gençlik Spor Hizmetleri Müdür Vekili Soner Balcı ;’’ kulübümüz sporcularının çoğunlukla alt yapı olmasına rağmen kilolarında 4 birincilik,  4 ikincilik, 7 üçüncülük almaları bizleri mutlu etti bizim için büyük başarı.  Ben sporcularımıza desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a,  öğrencilerimize, hocalarımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum’’dedi.

Ziyarette, İlçe Gençlik Spor Hizmetleri Müdür Vekili Soner Balcı, Antrenörler Celalettin Doğan, Recep Çetin hazır bulundu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.