BAŞKAN TUTAL’DAN GAZETEMİZE BASIN BAYRAMI ZİYARETİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.07.2019 - 03:24, Güncelleme: 24.07.2019 - 03:24
 

BAŞKAN TUTAL’DAN GAZETEMİZE BASIN BAYRAMI ZİYARETİ

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 24 Temmuz Basın Bayramı kapsamında gazetemiz Toroslar Gazetesi’ni ziyaret etti.

24 Temmuz Basın Bayramı kapsamında ilçemizde ki gazeteleri ziyaret eden Mehmet Tutal, aynı zamanda Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olan Ali Saylam’ı yerinde ziyaret edip çiçek takdim ederek basın bayramını kutladı. Başkan Tutal’ın ziyaretinden oldukça memnun kaldığını aktaran Ali Saylam; “Öncelikle hoşgeldiniz. Ziyaretiniz bizi oldukça mutlu etti. Biz gazeteciler olarak biraz sitemkarız. Ülkemizde maalesef özellikle yerel basın resmi ilan ile ayakta durmaya, yaşam savaşı vermeye çalışıyor. Biz her türlü zorluklara rağmen mesleğimizi yapmaya devam ediyoruz. Bizim isteğimiz yerel yöneticilerin bizlere destek olması, sorunlarımıza çözüm araması. Yine de Başkanımız bize değer verip buralara kadar gelmiş, bu bizim için çok değerli. Kendisine nezaketinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.” dedi. Basın Bayramını kutlayan Başkan Tutal; “Uzun zamandır basın ve yerel yönetim olarak Seydişehir için birlikte çalışıyoruz. Bugünde 24 Temmuz Basın Bayramı münasebeti ile Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam ve diğer yerel basın mensuplarını ziyaret edeceğiz. Sizlerin düşünceleri bizler için çok değerli. Sizleri ziyaret edip, neler yapabiliriz istişare edip dertleşeceğiz. Bizlere olan desteğinizden dolayı da teşekkür ederiz. Bundan sonra da kazasız, belasız, sansürsüz bir meslek hayatı diliyorum.” şeklinde konuştu.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 24 Temmuz Basın Bayramı kapsamında gazetemiz Toroslar Gazetesi’ni ziyaret etti.

24 Temmuz Basın Bayramı kapsamında ilçemizde ki gazeteleri ziyaret eden Mehmet Tutal, aynı zamanda Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olan Ali Saylam’ı yerinde ziyaret edip çiçek takdim ederek basın bayramını kutladı.

Başkan Tutal’ın ziyaretinden oldukça memnun kaldığını aktaran Ali Saylam; “Öncelikle hoşgeldiniz. Ziyaretiniz bizi oldukça mutlu etti. Biz gazeteciler olarak biraz sitemkarız. Ülkemizde maalesef özellikle yerel basın resmi ilan ile ayakta durmaya, yaşam savaşı vermeye çalışıyor. Biz her türlü zorluklara rağmen mesleğimizi yapmaya devam ediyoruz. Bizim isteğimiz yerel yöneticilerin bizlere destek olması, sorunlarımıza çözüm araması. Yine de Başkanımız bize değer verip buralara kadar gelmiş, bu bizim için çok değerli. Kendisine nezaketinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Basın Bayramını kutlayan Başkan Tutal; “Uzun zamandır basın ve yerel yönetim olarak Seydişehir için birlikte çalışıyoruz. Bugünde 24 Temmuz Basın Bayramı münasebeti ile Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam ve diğer yerel basın mensuplarını ziyaret edeceğiz. Sizlerin düşünceleri bizler için çok değerli. Sizleri ziyaret edip, neler yapabiliriz istişare edip dertleşeceğiz. Bizlere olan desteğinizden dolayı da teşekkür ederiz. Bundan sonra da kazasız, belasız, sansürsüz bir meslek hayatı diliyorum.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.