BAŞKAN TUTAL’DAN KIRSAL MAHALLERE DOĞAL GAZ MÜJDESİ

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 04.10.2023 - 14:24, Güncelleme: 04.10.2023 - 14:24
 

BAŞKAN TUTAL’DAN KIRSAL MAHALLERE DOĞAL GAZ MÜJDESİ

Seydişehir’de birçok ilklere imza atan ve kalıcı eserleri Seydişehir’e kazandıran Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, sayısız kalıcı eserlere bir yenisini daha ekleyerek kırsal mahallelere doğalgaz müjdesi verdi.

Geçtiğimiz yıl Gevrekli, Kesecik ve Akçalar mahallerine doğalgaz konforuyla buluşturan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, diğer kırsal mahalleleri de doğal gaz konforuna ulaştırmak için çalışmalara başladıklarını kaydetti. Cengiz Enerji Proje Müdürü Mustafa Öztürk ile birlikte 2023- 2024 yılı doğalgaz yatırım planını değerlendiren Başkan Tutal, “Seydişehir’imizde doğalgaz konforuna ulaşmayan hiçbir mahallemiz kalmayacak. Daha önce Kesecik, Gevrekli ve Akçalar mahallelerimizi doğalgaza kavuşturmuştuk. İlçemizde doğalgaz dağıtım lisansına sahip olan Selçuk Gaz ile birlikte yapacak olduğumuz çalışmalarla tüm mahallelerimize doğalgazı ulaştırmak için gayret ediyoruz. Daha yaşanabilir bir havaya ve ilçeye kavuşabilmek için, Cengiz Enerji Proje Müdürümüz Mustafa Öztürk ile birlikte yapmış olduğumuz istişareler ve işbirliği içerisinde Selçuk Gaz firmamızın doğalgaz dağıtım lisansı yetki sınırları dahilinde kalan Taraşçı, Ortakaraören, Bostandere, Ketenli Çavuş, başta olmak üzere, Aşağıkaraören, Başkaraören, Bükçe, Boyalı, Çat, Çatmakaya, Dikilitaş, Gökçehüyük, Gökhüyük, Gölyüzü, Irmaklı, İncesu, Karabulak, Karacaören, Kavak, Kızılca, Kozlu, Kumluca, Kuran, Madenli, Mesudiye, Muradiye, Oğlakçı, Saraycık, Susuz, Taşağıl, Tepecik, Tol, Ufacık, Yaylacık ve Yenice mahallerimizi 2024 yılı doğalgaz yatırım programına aldık. Tüm mahallelerimizi doğalgaz konforuna ulaştırmak için canla başla çalışıyoruz. İlçemize, Mahallelerimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Geçtiğimiz yıl Gevrekli, Kesecik ve Akçalar mahallelerimizin doğalgaza kavuşması noktasında olduğu gibi, diğer mahallelerimizin de doğalgaza kavuşması noktasında bizlerden desteklerini esirgemeyen Cengiz A.Ş yönetim kuruluna, Cengiz Enerji Proje Müdürü Mustafa Öztürk’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çalışmalarımıza birlik ve beraberlik içerisinde hızlı bir şekilde başlayacağız” diye konuştu.
Seydişehir’de birçok ilklere imza atan ve kalıcı eserleri Seydişehir’e kazandıran Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, sayısız kalıcı eserlere bir yenisini daha ekleyerek kırsal mahallelere doğalgaz müjdesi verdi.

Geçtiğimiz yıl Gevrekli, Kesecik ve Akçalar mahallerine doğalgaz konforuyla buluşturan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, diğer kırsal mahalleleri de doğal gaz konforuna ulaştırmak için çalışmalara başladıklarını kaydetti.

Cengiz Enerji Proje Müdürü Mustafa Öztürk ile birlikte 2023- 2024 yılı doğalgaz yatırım planını değerlendiren Başkan Tutal, “Seydişehir’imizde doğalgaz konforuna ulaşmayan hiçbir mahallemiz kalmayacak. Daha önce Kesecik, Gevrekli ve Akçalar mahallelerimizi doğalgaza kavuşturmuştuk. İlçemizde doğalgaz dağıtım lisansına sahip olan Selçuk Gaz ile birlikte yapacak olduğumuz çalışmalarla tüm mahallelerimize doğalgazı ulaştırmak için gayret ediyoruz.

Daha yaşanabilir bir havaya ve ilçeye kavuşabilmek için, Cengiz Enerji Proje Müdürümüz Mustafa Öztürk ile birlikte yapmış olduğumuz istişareler ve işbirliği içerisinde Selçuk Gaz firmamızın doğalgaz dağıtım lisansı yetki sınırları dahilinde kalan Taraşçı, Ortakaraören, Bostandere, Ketenli Çavuş, başta olmak üzere, Aşağıkaraören, Başkaraören, Bükçe, Boyalı, Çat, Çatmakaya, Dikilitaş, Gökçehüyük, Gökhüyük, Gölyüzü, Irmaklı, İncesu, Karabulak, Karacaören, Kavak, Kızılca, Kozlu, Kumluca, Kuran, Madenli, Mesudiye, Muradiye, Oğlakçı, Saraycık, Susuz, Taşağıl, Tepecik, Tol, Ufacık, Yaylacık ve Yenice mahallerimizi 2024 yılı doğalgaz yatırım programına aldık. Tüm mahallelerimizi doğalgaz konforuna ulaştırmak için canla başla çalışıyoruz. İlçemize, Mahallelerimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Geçtiğimiz yıl Gevrekli, Kesecik ve Akçalar mahallelerimizin doğalgaza kavuşması noktasında olduğu gibi, diğer mahallelerimizin de doğalgaza kavuşması noktasında bizlerden desteklerini esirgemeyen Cengiz A.Ş yönetim kuruluna, Cengiz Enerji Proje Müdürü Mustafa Öztürk’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çalışmalarımıza birlik ve beraberlik içerisinde hızlı bir şekilde başlayacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.