BAŞKAN TUTAL'DAN LYS SINAVINA GİREN ÖĞRENCİLERE BAŞARI MESAJI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.06.2017 - 05:15, Güncelleme: 09.06.2017 - 05:15
 

BAŞKAN TUTAL'DAN LYS SINAVINA GİREN ÖĞRENCİLERE BAŞARI MESAJI

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yayınladığı mesajla LYS ye girecek tüm öğrencilere başarı diledi.

Başkan Tutal,  2016-2017 Eğitim öğretim yılının sonuna gelindiğini kaydederek hafta sonu LYS’ye girecek olan üniversite adaylarına başarılar diledi. 10 -18  Haziran tarihleri arasında 5 ayrı oturumda yapılacak olan sınava katılacak, üniversiteye girebilmek için ter dökecek adaylara zihin açıklığı ve kolaylıklar dileyen Başkan Tutal, "Üniversite adayı gençlerimiz zorlu bir sınav maratonuna girecekler.Bir yılın emeğinin alınacağı bir sınav olacak.Dilerim arzu ettiğiniz başarıyı yakalayarak, hedeflediğiniz üniversiteye girebilirsiniz.  Cenab-ı Allah hepinizin yardımcısı olsun...Hz. Ali 'Çalışanlar, kötülük düşünmeye vakit bulamazlar. Çalışmayanlar ise, kendilerini kötülükten kurtaramazlar" buyurmuşlardır. Çok çalıştığınıza inandığımız bu sınavda yarınlarımızı emanet edeceğimiz siz gençlerimize güveniyor; Milletimize, Ülkemize ve şehrimize önemli hizmetler vereceğinize inanıyorum. Bir kez daha sizlere   başarılar  ve kolaylıklar temenni ediyorum" şeklinde  konuştu. 2016-2017 Eğitim Öğretim yılının tamamlanmasıyla tatil sürecine giren tüm öğrencilere iyi tatiller temennisinde bulunan Başkan Tutal ;" Planlı ve programlı bir şekilde çalışarak tatili hak eden öğrencilerimizi, onları geleceğe hazırlayan tüm öğretmenlerimizi ve onların başarısında özveri ve fedakarlıklarıyla destek veren tüm velilerimizi tebrik ediyor; mutlu, sağlıklı ve güzel bir yaz tatili dönemi geçirmelerini diliyorum" dedi.  
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yayınladığı mesajla LYS ye girecek tüm öğrencilere başarı diledi.

Başkan Tutal,  2016-2017 Eğitim öğretim yılının sonuna gelindiğini kaydederek hafta sonu LYS’ye girecek olan üniversite adaylarına başarılar diledi.

10 -18  Haziran tarihleri arasında 5 ayrı oturumda yapılacak olan sınava katılacak, üniversiteye girebilmek için ter dökecek adaylara zihin açıklığı ve kolaylıklar dileyen Başkan Tutal, "Üniversite adayı gençlerimiz zorlu bir sınav maratonuna girecekler.Bir yılın emeğinin alınacağı bir sınav olacak.Dilerim arzu ettiğiniz başarıyı yakalayarak, hedeflediğiniz üniversiteye girebilirsiniz.  Cenab-ı Allah hepinizin yardımcısı olsun...Hz. Ali 'Çalışanlar, kötülük düşünmeye vakit bulamazlar. Çalışmayanlar ise, kendilerini kötülükten kurtaramazlar" buyurmuşlardır. Çok çalıştığınıza inandığımız bu sınavda yarınlarımızı emanet edeceğimiz siz gençlerimize güveniyor; Milletimize, Ülkemize ve şehrimize önemli hizmetler vereceğinize inanıyorum. Bir kez daha sizlere   başarılar  ve kolaylıklar temenni ediyorum" şeklinde  konuştu.

2016-2017 Eğitim Öğretim yılının tamamlanmasıyla tatil sürecine giren tüm öğrencilere iyi tatiller temennisinde bulunan Başkan Tutal ;" Planlı ve programlı bir şekilde çalışarak tatili hak eden öğrencilerimizi, onları geleceğe hazırlayan tüm öğretmenlerimizi ve onların başarısında özveri ve fedakarlıklarıyla destek veren tüm velilerimizi tebrik ediyor; mutlu, sağlıklı ve güzel bir yaz tatili dönemi geçirmelerini diliyorum" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.