BAŞKAN TUTAL'DAN MERHABA VE HAKİMİYET GAZETELERİNE ZİYARET

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.10.2017 - 11:54, Güncelleme: 25.10.2017 - 11:54
 

BAŞKAN TUTAL'DAN MERHABA VE HAKİMİYET GAZETELERİNE ZİYARET

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Merhaba ve Hakimiyet Gazetesi'ni ziyaret etti.

  Ziyarette Merhaba Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıkulak, Merhaba Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Muhammet Gümüş ve Hakimiyet Gazetesi sahibi Yusuf Gürbüz Başkan Tutal'ı ağırladı. Gürbüz ve Sarıkulak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Tutal'a teşekkür etti. Konya’da yayım hayatına devam eden yerel ve ulusal medya mensuplarının hep yanlarında olduğunu ifade eden Başkan Tutal, Seydişehir'in gün geçtikçe değiştiğini belirtti. İlçenin yeniliklere ve değişikliklere açık olduğunu ifade eden Başkan Tutal, şunları kaydetti: “Bizim için en önemli proje Kuğulu Park. Mesire alanımız hafta sonları çok yoğun oluyor.  Özellikle Konya ve Manavgat'tan gelen vatandaşlar, parka ayrı bir önem gösteriyor. Seydişehir, yenileniyor. Şuan için ilçemizde bir sıkıntı yok. Verilen sözler bir bir yerine getiriliyor. Eksiklikler gideriliyor. Vaadlerde bulunmuştuk. 3 yıllık zaman dilimi içerisinde bu vaadlerin çoğunu gerçekleştirdik. Belediyemizin kapısı tüm kardeşlerimize açık. Halkımızın tüm sıkıntılarını dinliyoruz. Belediye çalışanları olarak da aile ortamı içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu görev, bizlere emanettir. Emanete sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Güzel anılmak istiyoruz.”  
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Merhaba ve Hakimiyet Gazetesi'ni ziyaret etti.

 

Ziyarette Merhaba Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıkulak, Merhaba Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Muhammet Gümüş ve Hakimiyet Gazetesi sahibi Yusuf Gürbüz Başkan Tutal'ı ağırladı.

Gürbüz ve Sarıkulak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Tutal'a teşekkür etti.

Konya’da yayım hayatına devam eden yerel ve ulusal medya mensuplarının hep yanlarında olduğunu ifade eden Başkan Tutal, Seydişehir'in gün geçtikçe değiştiğini belirtti.

İlçenin yeniliklere ve değişikliklere açık olduğunu ifade eden Başkan Tutal, şunları kaydetti: “Bizim için en önemli proje Kuğulu Park. Mesire alanımız hafta sonları çok yoğun oluyor.  Özellikle Konya ve Manavgat'tan gelen vatandaşlar, parka ayrı bir önem gösteriyor. Seydişehir, yenileniyor. Şuan için ilçemizde bir sıkıntı yok. Verilen sözler bir bir yerine getiriliyor. Eksiklikler gideriliyor. Vaadlerde bulunmuştuk. 3 yıllık zaman dilimi içerisinde bu vaadlerin çoğunu gerçekleştirdik. Belediyemizin kapısı tüm kardeşlerimize açık. Halkımızın tüm sıkıntılarını dinliyoruz. Belediye çalışanları olarak da aile ortamı içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu görev, bizlere emanettir. Emanete sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Güzel anılmak istiyoruz.”

 




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.