BAŞKAN TUTAL'DAN TEŞEKKÜR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.04.2016 - 05:00, Güncelleme: 29.04.2016 - 05:00
 

BAŞKAN TUTAL'DAN TEŞEKKÜR

52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu?nun dördüncü etabı, Seydişehir ilçesinden başladı. 109 sporcu,187 kilometrelik Seydişehir-Alanya etabında birincilik için pedal çevirdi.

Turun startını Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal verdi… 52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun Seydişehir'in tanıtımı için çok önemli olduğunu belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, turun Seydişehir'de yapılmasında ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. İç Anadolu ve Akdeniz bölgelerinin ortasında bulunan Seydişehir’in 52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu 4.etabına ev sahipliği yapmasının mutluluk verici olduğunu belirten Başkan Tutal; “Seydişehir- Alanya etabının ilçemizde düzenlenmesinde emeği olan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç, Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, Bisiklet Federasyonu Başkanı Sayın Emin Müftüoğlu’na ve organizasyonda görev alan herkese teşekkür ediyorum.” dedi. Bu tür organizasyonların tanıtım açısından önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Tutal, Seydişehir’in tanıtımına yönelik düzenlenecek bu tür etkinliklerin bundan sonrada devam etmesi için çaba harcamaya devam edeceklerini söyledi.
52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu?nun dördüncü etabı, Seydişehir ilçesinden başladı. 109 sporcu,187 kilometrelik Seydişehir-Alanya etabında birincilik için pedal çevirdi.

Turun startını Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal verdi…

52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun Seydişehir'in tanıtımı için çok önemli olduğunu belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, turun Seydişehir'de yapılmasında ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

İç Anadolu ve Akdeniz bölgelerinin ortasında bulunan Seydişehir’in 52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu 4.etabına ev sahipliği yapmasının mutluluk verici olduğunu belirten Başkan Tutal; “Seydişehir- Alanya etabının ilçemizde düzenlenmesinde emeği olan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç, Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, Bisiklet Federasyonu Başkanı Sayın Emin Müftüoğlu’na ve organizasyonda görev alan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Bu tür organizasyonların tanıtım açısından önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Tutal, Seydişehir’in tanıtımına yönelik düzenlenecek bu tür etkinliklerin bundan sonrada devam etmesi için çaba harcamaya devam edeceklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.