BAŞKAN TUTALDAN TİCARET ve SANAYİ ODASINA ZİYARET

Politika (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 16.12.2021 - 12:18, Güncelleme: 16.12.2021 - 12:18
 

BAŞKAN TUTALDAN TİCARET ve SANAYİ ODASINA ZİYARET

Seydişehir STK Başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelmeye devam eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ile bir araya gelerek istişarelerde bulunarak talep ve önerilerini dinledi.

Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Başkan Tutal,  Seydişehir’in STK Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile hasbihal edip istişarelerde bulunduklarını söyledi. Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odasının Seydişehir esnaflarına önemli hizmetler sunarak işlerini kolaylaştırdığını ifade eden Başkan Tutal, “Bir şehrin STK yapısı ne kadar güçlü ve işlevsel ise, o şehrin sürdürülebilir hedefleri de o kadar gerçekleştirilebilir durumdadır. Seydişehir olarak çok güçlü bir STK yapısına sahip olmakla birlikte her bir STK’mız şehrimize önemli hizmetler sunuyor. Bu STK’larımızın başında da Ticaret ve Sanayi odamız gelmektedir. Şehrimize verdiğiniz hizmetlerden dolayı sizlere ilçe sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi. Şehirlerin her anlamda kalkınabilmesi için güçlü STK yapısının istişarelerle daha verimli kullanılabilmesinin önem taşıdığını da ifade eden Başkan Tutal, “Seydişehir’imizde artık 2014 öncesi ve 2014 sonrası diye bir eşik bulunuyor. Şehrimiz 2014 yılından bugüne kadar çok önemli kazanımlar elde etti. Termal tesislerimizle birlikte Seydişehir’imizin kalkınmasına yeni bir soluk getirdik, millet bahçesi ve Kuğulu vadisi çalışmasıyla ekosistemimizde önemli kazanımlar elde ettik, çevre yolunda ticari alanlar oluşturarak da ilçe ekonomimizi geliştirecek yeni imkanlar hazırladık. Bunun gibi nice büyük ve vizyon projeleri hep birlikte, sizlerin desteğiyle hayata geçirdik ve nice projeleri yine hep birlikte hayata geçireceğiz. Çünkü Seydişehir olarak birlik ve beraberliğimiz her geçen gün daha da pekişiyor, bu yapımızla ülkemizin her yerinde örnek bir ilçe olarak gösteriliyoruz. Birlik ve beraberliğimize katkı sağlayanlara teşekkür ediyor, birliğimizin ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum. Bu birlik ve beraberliğe katkı sağlayarak bugüne kadar uyum içerisinde çalıştığımız Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Cemal Küçük nezdinde sizlere teşekkür ediyorum” dedi. Seydişehir’in her anlamda kalkınması için yapılan çalışmaları özenle takip ettiklerini belirten Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük ise konuşmalarında şu ifadelere yer verdi, “Seydişehir’imizin STK’ları olarak ilçemizin geleceğini ve refahını doğrudan etkileyen her bir çalışmanın yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Son yıllarda sizlerin de belirttiği gibi Seydişehir’imizin her anlamda kalkınması için önemli yatırımlar gerçekleşti. Bunların başında termal tesisler ve çevre yolu butik dükkanlar projesi geliyor. Bu tür projelerin artarak devam etmesini temenni ediyoruz. Seydişehir’imizin geleceği için taş üstüne taş koyan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyor, birlik ve beraberliğimizin artarak devam etmesini diliyoruz. Şehrimize kazandırdığınız hizmetlerden ve ilçemizin sorunlarıyla yakından ilgilendiğinizden dolayı yönetim kurulu üyelerim adına sizlere teşekkür ediyoruz” diye konuştu.  
Seydişehir STK Başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelmeye devam eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ile bir araya gelerek istişarelerde bulunarak talep ve önerilerini dinledi.

Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Başkan Tutal,  Seydişehir’in STK Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile hasbihal edip istişarelerde bulunduklarını söyledi.

Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odasının Seydişehir esnaflarına önemli hizmetler sunarak işlerini kolaylaştırdığını ifade eden Başkan Tutal, “Bir şehrin STK yapısı ne kadar güçlü ve işlevsel ise, o şehrin sürdürülebilir hedefleri de o kadar gerçekleştirilebilir durumdadır. Seydişehir olarak çok güçlü bir STK yapısına sahip olmakla birlikte her bir STK’mız şehrimize önemli hizmetler sunuyor. Bu STK’larımızın başında da Ticaret ve Sanayi odamız gelmektedir. Şehrimize verdiğiniz hizmetlerden dolayı sizlere ilçe sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Şehirlerin her anlamda kalkınabilmesi için güçlü STK yapısının istişarelerle daha verimli kullanılabilmesinin önem taşıdığını da ifade eden Başkan Tutal, “Seydişehir’imizde artık 2014 öncesi ve 2014 sonrası diye bir eşik bulunuyor. Şehrimiz 2014 yılından bugüne kadar çok önemli kazanımlar elde etti. Termal tesislerimizle birlikte Seydişehir’imizin kalkınmasına yeni bir soluk getirdik, millet bahçesi ve Kuğulu vadisi çalışmasıyla ekosistemimizde önemli kazanımlar elde ettik, çevre yolunda ticari alanlar oluşturarak da ilçe ekonomimizi geliştirecek yeni imkanlar hazırladık. Bunun gibi nice büyük ve vizyon projeleri hep birlikte, sizlerin desteğiyle hayata geçirdik ve nice projeleri yine hep birlikte hayata geçireceğiz. Çünkü Seydişehir olarak birlik ve beraberliğimiz her geçen gün daha da pekişiyor, bu yapımızla ülkemizin her yerinde örnek bir ilçe olarak gösteriliyoruz. Birlik ve beraberliğimize katkı sağlayanlara teşekkür ediyor, birliğimizin ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum. Bu birlik ve beraberliğe katkı sağlayarak bugüne kadar uyum içerisinde çalıştığımız Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Cemal Küçük nezdinde sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Seydişehir’in her anlamda kalkınması için yapılan çalışmaları özenle takip ettiklerini belirten Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük ise konuşmalarında şu ifadelere yer verdi, “Seydişehir’imizin STK’ları olarak ilçemizin geleceğini ve refahını doğrudan etkileyen her bir çalışmanın yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Son yıllarda sizlerin de belirttiği gibi Seydişehir’imizin her anlamda kalkınması için önemli yatırımlar gerçekleşti. Bunların başında termal tesisler ve çevre yolu butik dükkanlar projesi geliyor. Bu tür projelerin artarak devam etmesini temenni ediyoruz. Seydişehir’imizin geleceği için taş üstüne taş koyan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyor, birlik ve beraberliğimizin artarak devam etmesini diliyoruz. Şehrimize kazandırdığınız hizmetlerden ve ilçemizin sorunlarıyla yakından ilgilendiğinizden dolayı yönetim kurulu üyelerim adına sizlere teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.