BAŞKAN TUTAL'IN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Politika 29.08.2022 - 11:08, Güncelleme: 29.08.2022 - 12:07
 

BAŞKAN TUTAL'IN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 30 Ağustos Zafer Bayramı´nın 100. yıl dönümü münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Tutal, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümünün milletçe birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir gurur ve coşkuyla kutlandığını kaydetti. 30 Ağustos’ta elde edilen bu zaferle birlikte, Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığını kaydeden Belediye Başkanı Tutal,” ‘Ya istiklal, ya izmihlal’ söylemi ile girdiği kutlu savaştan alnının akı ile çıkan şanlı ecdadımız, bu zaferle boyunduruk altındaki birçok mazlum millete de örnek olmuştur. 30 Ağustos; ırkı, mezhebi, düşüncesi ne olursa olsun vatan savunması için canını ve malını feda edenlerin kazandırdığı kutlu bir zaferdir. Büyük taarruz sayesinde, vatan toprakları düşmandan arındırılmış ve istiklal mücadelemiz hak ettiği büyük zaferle taçlanmıştır. Bu gün Ülkemizin düşman işgalinden kurtuluşunu, ulusumuzun bağımsızlığını müjdeleyen 30 Ağustos Zaferi’nin 100’üncü yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Bizler, o günün zor şartlarında inanılmaz bir destan yazan ecdadımızın emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet payidar kılmak için var gücümüzle çalışacak, ilelebet sahip çıkacağız. Milletimiz tek yürek olarak tüm oyunlarını bozacak; vatan topraklarının bir karışının dahi kimseye verilmeyeceğini haykıracağız. Türkiye Cumhuriyeti Milletimizin birlik ve beraberliğinin en anlamlı mesajını veren, gelişen demokrasisi, güçlü ekonomisi, tarihi ve kültürel birikimiyle bölgenin ve dünyanın en güçlü ülkelerinden biri haline gelmiştir. Bizler her zaman olduğu gibi bugün de birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, ecdadımızın emaneti olan Cumhuriyetimizi hakkıyla muhafaza ve müdafaa etmek üzere canla başla çalışıyor, belirlenmiş olan hedeflerimize doğru kararlılıkla ilerliyoruz. Ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için mücadele eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını gözünü kırpmadan feda eden tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum"
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 30 Ağustos Zafer Bayramı´nın 100. yıl dönümü münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Tutal, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümünün milletçe birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir gurur ve coşkuyla kutlandığını kaydetti.

30 Ağustos’ta elde edilen bu zaferle birlikte, Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığını kaydeden Belediye Başkanı Tutal,” ‘Ya istiklal, ya izmihlal’ söylemi ile girdiği kutlu savaştan alnının akı ile çıkan şanlı ecdadımız, bu zaferle boyunduruk altındaki birçok mazlum millete de örnek olmuştur. 30 Ağustos; ırkı, mezhebi, düşüncesi ne olursa olsun vatan savunması için canını ve malını feda edenlerin kazandırdığı kutlu bir zaferdir. Büyük taarruz sayesinde, vatan toprakları düşmandan arındırılmış ve istiklal mücadelemiz hak ettiği büyük zaferle taçlanmıştır.

Bu gün Ülkemizin düşman işgalinden kurtuluşunu, ulusumuzun bağımsızlığını müjdeleyen 30 Ağustos Zaferi’nin 100’üncü yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Bizler, o günün zor şartlarında inanılmaz bir destan yazan ecdadımızın emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet payidar kılmak için var gücümüzle çalışacak, ilelebet sahip çıkacağız. Milletimiz tek yürek olarak tüm oyunlarını bozacak; vatan topraklarının bir karışının dahi kimseye verilmeyeceğini haykıracağız.

Türkiye Cumhuriyeti Milletimizin birlik ve beraberliğinin en anlamlı mesajını veren, gelişen demokrasisi, güçlü ekonomisi, tarihi ve kültürel birikimiyle bölgenin ve dünyanın en güçlü ülkelerinden biri haline gelmiştir. Bizler her zaman olduğu gibi bugün de birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, ecdadımızın emaneti olan Cumhuriyetimizi hakkıyla muhafaza ve müdafaa etmek üzere canla başla çalışıyor, belirlenmiş olan hedeflerimize doğru kararlılıkla ilerliyoruz.

Ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için mücadele eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını gözünü kırpmadan feda eden tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.