BAŞKAN TUTAL?IN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2016 - 01:18, Güncelleme: 24.11.2016 - 01:18
 

BAŞKAN TUTAL?IN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Tutal, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, geleceğin teminatı çocukları yetiştiren, görevini layıkıyla yerine getiren tüm öğretmenlerin gününü kutladı. Tutal,  mesajında şu ifadelere yer verdi ;"  “İnsan yetiştirme sanatını icra eden değerli öğretmenlerimiz ellerindeki cevherleri, azimle, sabırla, şefkatle birer esere dönüştürmektedirler. Her bir kıymetli eserin , bir sanatkarın elinden çıktığı unutulmamalıdır. Gelecek nesillerimiz öğretmenlerimizin ellerinde şekillenecektir. 15 Temmuz hain darbe girişiminde yaşananlar karşısında şunu  fark ettik ki , bir ülkenin geleceği sağlam zeminler üzerine kurulmalıdır. Bunda da en önemli görev eğitimcilerimize düşmektedir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ülke, millet, bayrak ve din sevdasıyla yetiştirilmesine vesile olan , görevini layıkıyla yerine getiren siz değerli  öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum''  
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Tutal, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, geleceğin teminatı çocukları yetiştiren, görevini layıkıyla yerine getiren tüm öğretmenlerin gününü kutladı.

Tutal,  mesajında şu ifadelere yer verdi ;"  “İnsan yetiştirme sanatını icra eden değerli öğretmenlerimiz ellerindeki cevherleri, azimle, sabırla, şefkatle birer esere dönüştürmektedirler. Her bir kıymetli eserin , bir sanatkarın elinden çıktığı unutulmamalıdır. Gelecek nesillerimiz öğretmenlerimizin ellerinde şekillenecektir. 15 Temmuz hain darbe girişiminde yaşananlar karşısında şunu  fark ettik ki , bir ülkenin geleceği sağlam zeminler üzerine kurulmalıdır. Bunda da en önemli görev eğitimcilerimize düşmektedir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ülke, millet, bayrak ve din sevdasıyla yetiştirilmesine vesile olan , görevini layıkıyla yerine getiren siz değerli  öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum''  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.