BAŞKAN'DAN KORE GAZİLERİNE BAYRAM ZİYARETİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.09.2017 - 05:43, Güncelleme: 03.09.2017 - 05:43
 

BAŞKAN'DAN KORE GAZİLERİNE BAYRAM ZİYARETİ

Belediye Başkanımız Mehmet Tutal, Kurban Bayramı münasebeti ile Kore Gazisi Mehmet Çoban ve Yusuf Uzun’u ziyaret etti.

Kurban Bayramı ziyaretlerine devam eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kore Gazisi Mehmet Çoban ve Yusuf Uzun’u evlerinde ziyaret ederek, bayramlarını kutladı ve bir süre sohbet etti. Vatan savunmasında gazilerimizin canlarını hiçe sayarak kahramanca mücadele ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; ‘’Bu vatan sizler sayesinde var. Bizim için çok değerlisiniz ve her zaman başımızın üstünde yeriniz var. Bizlerden bir isteğin olduğunda, iletmeniz yeterli. Hürmetle ellerinizden öpüyorum. Fırsat buldukça ziyaretinize geleceğim”. Dedi. Ziyaret nedeniyle memnuniyetini dile getiren Çoban ve Uzun; ‘‘İlerleyen yaşımıza rağmen sizlerin bizi unutmaması, bizlerin halini hatırını sorması bizim için en büyük mutluluk. Allah devletimizden razı olsun” dedi. HABER MERKEZİ
Belediye Başkanımız Mehmet Tutal, Kurban Bayramı münasebeti ile Kore Gazisi Mehmet Çoban ve Yusuf Uzun’u ziyaret etti.

Kurban Bayramı ziyaretlerine devam eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kore Gazisi Mehmet Çoban ve Yusuf Uzun’u evlerinde ziyaret ederek, bayramlarını kutladı ve bir süre sohbet etti.

Vatan savunmasında gazilerimizin canlarını hiçe sayarak kahramanca mücadele ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; ‘’Bu vatan sizler sayesinde var. Bizim için çok değerlisiniz ve her zaman başımızın üstünde yeriniz var. Bizlerden bir isteğin olduğunda, iletmeniz yeterli. Hürmetle ellerinizden öpüyorum. Fırsat buldukça ziyaretinize geleceğim”. Dedi.

Ziyaret nedeniyle memnuniyetini dile getiren Çoban ve Uzun; ‘‘İlerleyen yaşımıza rağmen sizlerin bizi unutmaması, bizlerin halini hatırını sorması bizim için en büyük mutluluk. Allah devletimizden razı olsun” dedi. HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.