BAŞKANLIK KUPASINDA FİNAL HEYECANI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2016 - 11:42, Güncelleme: 23.04.2016 - 11:42
 

BAŞKANLIK KUPASINDA FİNAL HEYECANI

Seydişehir Belediyesi?nin bu yıl 2.sini düzenlediği Başkanlık Kupası Voleybol turnuvasında şampiyon Zincirlitaş Spor?un oldu.

Seydişehir Belediyesi Kültürel ve sosyal faaliyetleri kapsamında başlattığı Başkanlık Kupası turnuvaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu yıl ikincisi düzenlenen Başkanlık Kupası Voleybol Turnuvasında 14 takım kıyasıya bir karşılaşma ile finale ulaştı.Dereceye giren 4 takıma kupaları teslim edilirken birlik beraberlik ve coşku bir arada yaşandı. Ödül törenine Seydişehir Belediye Başkanını temsilen Meclis üyesi Şaban Ayten, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, İlçe Gençlik ve spor Müdürü Soner Balcı ve Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Alaaddin göncü takımların kupalarını teslim etti. Meclis üyesi Şaban Ayten, turnuvaya katılan tüm takım oyuncularını tebrik ederek,  çeşitli kurumların ve Seydişehir’in uzak yakın birçok mahallesinden katılan sporcuların bir araya gelerek bu coşkuya ortak olmalarının güzel olduğunu ifade etti.Meclis Üyesi Ayten, turnuvada idareci, antrenör ve emeği geçenlere teşekkür etti. Turnuvada Sağlık Meslek Lisesi 2.lik, Enis Şanlıoğlu Lisesi 3.lük elde ederken, Tepecik Spor ise En Centilmen takım olarak seçildi.
Seydişehir Belediyesi?nin bu yıl 2.sini düzenlediği Başkanlık Kupası Voleybol turnuvasında şampiyon Zincirlitaş Spor?un oldu.

Seydişehir Belediyesi Kültürel ve sosyal faaliyetleri kapsamında başlattığı Başkanlık Kupası turnuvaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu yıl ikincisi düzenlenen Başkanlık Kupası Voleybol Turnuvasında 14 takım kıyasıya bir karşılaşma ile finale ulaştı.Dereceye giren 4 takıma kupaları teslim edilirken birlik beraberlik ve coşku bir arada yaşandı.

Ödül törenine Seydişehir Belediye Başkanını temsilen Meclis üyesi Şaban Ayten, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, İlçe Gençlik ve spor Müdürü Soner Balcı ve Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Alaaddin göncü takımların kupalarını teslim etti. Meclis üyesi Şaban Ayten, turnuvaya katılan tüm takım oyuncularını tebrik ederek,  çeşitli kurumların ve Seydişehir’in uzak yakın birçok mahallesinden katılan sporcuların bir araya gelerek bu coşkuya ortak olmalarının güzel olduğunu ifade etti.Meclis Üyesi Ayten, turnuvada idareci, antrenör ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Turnuvada Sağlık Meslek Lisesi 2.lik, Enis Şanlıoğlu Lisesi 3.lük elde ederken, Tepecik Spor ise En Centilmen takım olarak seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.