BAŞKANLIK KUPASINDA HEYECAN BAŞLADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.04.2016 - 03:42, Güncelleme: 28.04.2016 - 03:42
 

BAŞKANLIK KUPASINDA HEYECAN BAŞLADI

Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası Belediye Başkanı Mehmet Tutal?ın ilk şutuyla start aldı.

Seydişehir Belediyesi Sosyal ve Kültürel Faaliyetleri kapsamında düzenlediği ve bu yıl 2.si Yapılan Başkanlık Kupası, Seydişehir 60 Evler Stadında başlıyor. Coşkulu seyircisi ve taraftarı ile ilk karşılaşmalarına gelen Kuran Spor-Bostandere Sporve Ilıca Aile Çay Bahçesi Spor - Test MakineSpor turnuvanın da startını vermiş oldu. Başkan Tutal, Turnuvanın birlik ve beraberliğe vesile olması amacıyla böyle bir organizasyon başlattıklarını belirterek, çeşitli kurum ve kuruluşlar ile uzak yakın şehrin farklı mahallelerinden 400’ü aşkın oyuncunun katıldığını kaydetti. Başkan Tutal, 23 takımın kura çekimi ile fikstürünün kararlaştırıldığını ve toplam 42 karşılaşma yapılması planlandığını dile getirdi. Takımlara başarı dileklerinde bulunan Başkan Tutal’ın şutuyla turnuva başlamış oldu. İlk gün karşılaşma sonuçları Kuran Spor 8 - Bostandere Spor 1 Ilıca aile çay bahçesi spor 1 - Test makine spor 2
Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası Belediye Başkanı Mehmet Tutal?ın ilk şutuyla start aldı.

Seydişehir Belediyesi Sosyal ve Kültürel Faaliyetleri kapsamında düzenlediği ve bu yıl 2.si Yapılan Başkanlık Kupası, Seydişehir 60 Evler Stadında başlıyor.

Coşkulu seyircisi ve taraftarı ile ilk karşılaşmalarına gelen Kuran Spor-Bostandere Sporve Ilıca Aile Çay Bahçesi Spor - Test MakineSpor turnuvanın da startını vermiş oldu. Başkan Tutal, Turnuvanın birlik ve beraberliğe vesile olması amacıyla böyle bir organizasyon başlattıklarını belirterek, çeşitli kurum ve kuruluşlar ile uzak yakın şehrin farklı mahallelerinden 400’ü aşkın oyuncunun katıldığını kaydetti. Başkan Tutal, 23 takımın kura çekimi ile fikstürünün kararlaştırıldığını ve toplam 42 karşılaşma yapılması planlandığını dile getirdi. Takımlara başarı dileklerinde bulunan Başkan Tutal’ın şutuyla turnuva başlamış oldu.

İlk gün karşılaşma sonuçları

Kuran Spor 8 - Bostandere Spor 1

Ilıca aile çay bahçesi spor 1 - Test makine spor 2

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.