BAŞSAVCI DEMİRTAŞ?TAN VEDA ZİYARETİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.06.2014 - 05:37, Güncelleme: 28.06.2014 - 05:37
 

BAŞSAVCI DEMİRTAŞ?TAN VEDA ZİYARETİ

Seydişehir Cumhuriyet Başsavcılığından Kütahya Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Erdoğan Demirtaş, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Şube Başkanı Yakup Söğüt?e veda ziyareti düzenledi.

Seydişehir Cumhuriyet Başsavcılığından Kütahya  Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Erdoğan Demirtaş,  Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Şube Başkanı Yakup Söğüt’e veda ziyareti düzenledi. Derneğin Seydişehir Şube binasındaki ziyarette Başkan Söğüt’ün yanı sıra şehit ve gazi yakınları da hazır bulundular. Seydişehir’de üç yıla yakın görev yapan Cumhuriyet Başsavcısı Demirtaş, Seydişehir’in güzel bir yer olduğunu ve mutlu ayrılacağını belirtti. Başkan Söğü’te bu ziyaretten çok memnun kaldıklarını dile getirerek “Sayın Başsavcımız her zaman bizleri arayıp, sordu.  Bizlere verdiği önemden ve destekten dolayı kendisine çok teşekkür ederiz. Yeni çalışma yerinde de başarılar dileriz.” dedi
Seydişehir Cumhuriyet Başsavcılığından Kütahya Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Erdoğan Demirtaş, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Şube Başkanı Yakup Söğüt?e veda ziyareti düzenledi.

Seydişehir Cumhuriyet Başsavcılığından Kütahya  Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Erdoğan Demirtaş,  Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Şube Başkanı Yakup Söğüt’e veda ziyareti düzenledi.

Derneğin Seydişehir Şube binasındaki ziyarette Başkan Söğüt’ün yanı sıra şehit ve gazi yakınları da hazır bulundular.

Seydişehir’de üç yıla yakın görev yapan Cumhuriyet Başsavcısı Demirtaş, Seydişehir’in güzel bir yer olduğunu ve mutlu ayrılacağını belirtti.

Başkan Söğü’te bu ziyaretten çok memnun kaldıklarını dile getirerek “Sayın Başsavcımız her zaman bizleri arayıp, sordu.  Bizlere verdiği önemden ve destekten dolayı kendisine çok teşekkür ederiz. Yeni çalışma yerinde de başarılar dileriz.” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.