Batuhan Aydın'dan Basın açıklaması

Politika (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 09.04.2023 - 22:46, Güncelleme: 09.04.2023 - 22:46
 

Batuhan Aydın'dan Basın açıklaması

Ak Partimizin 28.Dönem Konya Milletvekilliği aday listesinin Konya’mız ve Ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ederim.

Güzel İlçemizi Ankara’da en üst düzeyde temsil edebilmek ve hemşehrilerimize hizmetkar olabilmek için samimiyetle çıktığımız bu yolda Bölgemiz ve Ülkemiz için çalışma azmimiz yükselen bir ivmeyle devam etmektedir. Bizim davamız; makamlara, mevkilere, ünvanlara bağlı olmayan, her kademesi aynı ulvi değerlerle bezenmiş kutlu bir yürüyüştür. Kadim medeniyetimizin, yüce milletimizin huzuru ve bekası her türlü hesabın ve dengenin üstündedir. İlçemizi temsil anlamında: “Gönlümüzden Geçene değil, Nasibimize Ram olacağız.”  Bu duygu ve düşünceler ışığında; teşkilatlarımız ile önümüzdeki seçim sürecinde üstün bir gayret ve ihlasla çalışmaya ve sandıklarda oy verme işlemi tamamlanıncaya kadar teyakkuz halinde olmaya devam edeceğiz.  Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Türkiye Yüzyılında bir kilometre taşı olmak bizim için bir gururdur. Aday Adaylığı sürecinde desteklerini hep hissettiren İl Teşkilat Mensuplarımıza, İlçe Teşkilat Mensuplarımıza, Belediye Başkanımıza, Kadın kollarımızın kıymetli ablalarıma, Yarenlerim Gençlik Kollarımıza, Temayül döneminde ilçe ilçe, diyar diyar gezerken bizlerden ilgisini esirgemeyen kıymetli AK Parti ailemize, Yine sokakta çarşıda pazarda teveccühlerini esirgemeyen kadirşinas Hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum. Duamız hep hakkımızda hayırlı olandı, şimdi de memleketimiz için hayırlı olanı temenni ediyorum.
Ak Partimizin 28.Dönem Konya Milletvekilliği aday listesinin Konya’mız ve Ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ederim.


Güzel İlçemizi Ankara’da en üst düzeyde temsil edebilmek ve hemşehrilerimize hizmetkar olabilmek için samimiyetle çıktığımız bu yolda Bölgemiz ve Ülkemiz için çalışma azmimiz yükselen bir ivmeyle devam etmektedir. Bizim davamız; makamlara, mevkilere, ünvanlara bağlı olmayan, her kademesi aynı ulvi değerlerle bezenmiş kutlu bir yürüyüştür. Kadim medeniyetimizin, yüce milletimizin huzuru ve bekası her türlü hesabın ve dengenin üstündedir. İlçemizi temsil anlamında: “Gönlümüzden Geçene değil, Nasibimize Ram olacağız.” 
Bu duygu ve düşünceler ışığında; teşkilatlarımız ile önümüzdeki seçim sürecinde üstün bir gayret ve ihlasla çalışmaya ve sandıklarda oy verme işlemi tamamlanıncaya kadar teyakkuz halinde olmaya devam edeceğiz. 
Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Türkiye Yüzyılında bir kilometre taşı olm ak bizim için bir gururdur.
Aday Adaylığı sürecinde desteklerini hep hissettiren İl Teşkilat Mensuplarımıza, İlçe Teşkilat Mensuplarımıza, Belediye Başkanımıza, Kadın kollarımızın kıymetli ablalarıma, Yarenlerim Gençlik Kollarımıza, Temayül döneminde ilçe ilçe, diyar diyar gezerken bizlerden ilgisini esirgemeyen kıymetli AK Parti ailemize,
Yine sokakta çarşıda pazarda teveccühlerini esirgemeyen kadirşinas Hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum.
Duamız hep hakkımızda hayırlı olandı, şimdi de memleketimiz için hayırlı olanı temenni ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.