BAYAN BAŞSAVCIMIZ ŞEHİT AİLELERİ İLE VEDALAŞIRKEN DUYGULANDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2016 - 05:27, Güncelleme: 30.06.2016 - 05:27
 

BAYAN BAŞSAVCIMIZ ŞEHİT AİLELERİ İLE VEDALAŞIRKEN DUYGULANDI

Sinop?a tayini çıkan Seydişehir Bayan Başsavcı Duygu Bayar, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul Ve Yetimleri Derneği Seydişehir Şubesine ziyarette bulundu.

Dernek başkanı Yakup Söğüt’ü makamında ziyaret eden Türkiye’nin tek Ağır Ceza Bayan Başsavcısı olan Duygu Bayar, şehit ailelerinin ve kendilerinin çok önemli olduğunu söyleyerek; “Seydişehir’de güzel günler geçirdim. Sizlerin yeri benim için apayrı. Sizlerin sayesinde bu güzel ülkemizde rahat yaşıyoruz. Kapım sonuna kadar açık Sinop’a da beklerim. Hepiniz hakkınızı helal edin.” dedi. Dernek başkanı Yakup Söğüt ise Seydişehir’de görev yaptığı süre boyunca kendilerine çok yardımcı olduklarını belirterek; “Sayın Başsavcımız yolunuz açık olsun. Sizden çok memnunduk. Sağ olun bizlere çok yardımcı oldunuz yakın ilgi gösterdiniz. Gitmeniz bizleri üzdü. Yeni görev yerinizde başarılar dileriz.” şeklinde konuştu. Bayan şehit ve gazi yakınları ise kendisinin de bayan olması nedeniyle çok güzel bir iletişim kurduklarını söyleyerek, “sizleri arayacağız. Bizlere gösterdiğiniz yakın ilgiyi unutmayacağız.” dediler. Ziyarette başkan Söğüt görev esnasında derneklerine gösterdiği ilgiden dolayı Başsavcı Duygu Bayar’a plaket takdim etti. Vedalaşma anında Başsavcı Bayar’ın dernek yetkilileri ile vedalaşırken duygulandığı görüldü.
Sinop?a tayini çıkan Seydişehir Bayan Başsavcı Duygu Bayar, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul Ve Yetimleri Derneği Seydişehir Şubesine ziyarette bulundu.

Dernek başkanı Yakup Söğüt’ü makamında ziyaret eden Türkiye’nin tek Ağır Ceza Bayan Başsavcısı olan Duygu Bayar, şehit ailelerinin ve kendilerinin çok önemli olduğunu söyleyerek; “Seydişehir’de güzel günler geçirdim. Sizlerin yeri benim için apayrı. Sizlerin sayesinde bu güzel ülkemizde rahat yaşıyoruz. Kapım sonuna kadar açık Sinop’a da beklerim. Hepiniz hakkınızı helal edin.” dedi.

Dernek başkanı Yakup Söğüt ise Seydişehir’de görev yaptığı süre boyunca kendilerine çok yardımcı olduklarını belirterek; “Sayın Başsavcımız yolunuz açık olsun. Sizden çok memnunduk. Sağ olun bizlere çok yardımcı oldunuz yakın ilgi gösterdiniz. Gitmeniz bizleri üzdü. Yeni görev yerinizde başarılar dileriz.” şeklinde konuştu.

Bayan şehit ve gazi yakınları ise kendisinin de bayan olması nedeniyle çok güzel bir iletişim kurduklarını söyleyerek, “sizleri arayacağız. Bizlere gösterdiğiniz yakın ilgiyi unutmayacağız.” dediler.

Ziyarette başkan Söğüt görev esnasında derneklerine gösterdiği ilgiden dolayı Başsavcı Duygu Bayar’a plaket takdim etti.

Vedalaşma anında Başsavcı Bayar’ın dernek yetkilileri ile vedalaşırken duygulandığı görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.