BAYRAMDA NÖBETÇİ FIRINLAR BELLİ OLDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.06.2018 - 09:21, Güncelleme: 14.06.2018 - 09:21
 

BAYRAMDA NÖBETÇİ FIRINLAR BELLİ OLDU

İlçemizde Ramazan Bayramı boyunca nöbetçi fırınlar belli oldu.

Ramazan Bayramı boyunca fırınlarının kapalı olmasından dolayı Seydişehir Belediyesi Zabıta ve Esenlik Hizmetleri Müdürlüğü’nce nöbetçi olacak fırınlar belirlendi. Buna göre bayramın ikinci günü; Tadım Ekmek Fırını, Kral Ekmek Fırını, Ekmek Teknesi Fırını, Yol Ekmek Fırını Bayramın üçüncü günü ise; Bizim Ekmek Ltd. Şti. , Başak Ekmek Fırını, Çağlayan Ekmek Fırını, Erdoğanlar Ekmek Fırını ve Üçpınar Ekmek Fırını nöbetçi olarak belirlendi.
İlçemizde Ramazan Bayramı boyunca nöbetçi fırınlar belli oldu.

Ramazan Bayramı boyunca fırınlarının kapalı olmasından dolayı Seydişehir Belediyesi Zabıta ve Esenlik Hizmetleri Müdürlüğü’nce nöbetçi olacak fırınlar belirlendi.

Buna göre bayramın ikinci günü; Tadım Ekmek Fırını, Kral Ekmek Fırını, Ekmek Teknesi Fırını, Yol Ekmek Fırını
Bayramın üçüncü günü ise; Bizim Ekmek Ltd. Şti. , Başak Ekmek Fırını, Çağlayan Ekmek Fırını, Erdoğanlar Ekmek Fırını ve Üçpınar Ekmek Fırını nöbetçi olarak belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.