BEBEK, KANDİL DOLAYISIYLA ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 07.10.2022 - 15:51, Güncelleme: 07.10.2022 - 15:51
 

BEBEK, KANDİL DOLAYISIYLA ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

Mevlid-i Nebi Haftası ve Din Görevlileri ve Camiler Haftası nedeniyle KYK ile İlçe Müftülüğünün gençlere yönelik hazırlamış olduğu programa konuşmacısı İlçe Müftüsü Adem Bebek’ti.

Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi toplantı salonundaki kutlama programına; Kaymakam Deniz Pişkin, KYK Müdürü Ferhat Tükel, STÖ Temsilcileri, Siyasi Parti Başkanları ve Öğretim Üyeleri ve KYK öğrencileri katıldı. İlçe Müftüsü Adem Bebek; Peygamberimizin doğum günü olan Mevlid-i Nebi haftası ve yine önemli olan Din Görevlileri ve Camiler Haftasının bu yıl örtüştüğünü hafta nedeniyle gençlerle birlikte olmanın önemli olduğunu belirterek: “Gençlerimiz çok önemli. Kur’an-ı Kerimin ilk ayeti okumak. Okumanın anlamı sadece kitaptan okuma değil baktığını da anlamaktır. Sizlerde şuanda okumaya devam ediyorsunuz. Yapacağınız ilimle insanlara zararlı değil faydalı işler yapmalısınız.” diyerek programa katılan gençlere Peygamber Efendimizin (s.a.v) hayatını anlattı. Konuşmasında gençlere seslenen Müftü Bebek, Peygamber Efendimizin doğru, adaletli ve güvenilir olduğu için toplum tarafından ‘El Emin’ olarak bilindiğini, Peygamber Efendimizi (s.a.v) örnek alarak yalan söylememelerini doğruluktan ayrılmamalarını adil olmalarını istedi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği programın sonunda Alaylar İmam hatibi Hüsamettin Günay’ın “Naat-ı Şerif” okumasıyla ve katılımcılara irmik helvası ikramıyla sona erdi.  
Mevlid-i Nebi Haftası ve Din Görevlileri ve Camiler Haftası nedeniyle KYK ile İlçe Müftülüğünün gençlere yönelik hazırlamış olduğu programa konuşmacısı İlçe Müftüsü Adem Bebek’ti.

Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi toplantı salonundaki kutlama programına; Kaymakam Deniz Pişkin, KYK Müdürü Ferhat Tükel, STÖ Temsilcileri, Siyasi Parti Başkanları ve Öğretim Üyeleri ve KYK öğrencileri katıldı.

İlçe Müftüsü Adem Bebek; Peygamberimizin doğum günü olan Mevlid-i Nebi haftası ve yine önemli olan Din Görevlileri ve Camiler Haftasının bu yıl örtüştüğünü hafta nedeniyle gençlerle birlikte olmanın önemli olduğunu belirterek: “Gençlerimiz çok önemli. Kur’an-ı Kerimin ilk ayeti okumak. Okumanın anlamı sadece kitaptan okuma değil baktığını da anlamaktır. Sizlerde şuanda okumaya devam ediyorsunuz. Yapacağınız ilimle insanlara zararlı değil faydalı işler yapmalısınız.” diyerek programa katılan gençlere Peygamber Efendimizin (s.a.v) hayatını anlattı.

Konuşmasında gençlere seslenen Müftü Bebek, Peygamber Efendimizin doğru, adaletli ve güvenilir olduğu için toplum tarafından ‘El Emin’ olarak bilindiğini, Peygamber Efendimizi (s.a.v) örnek alarak yalan söylememelerini doğruluktan ayrılmamalarını adil olmalarını istedi.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği programın sonunda Alaylar İmam hatibi Hüsamettin Günay’ın “Naat-ı Şerif” okumasıyla ve katılımcılara irmik helvası ikramıyla sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.