BEDAVA YEMEK FIRSATI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.05.2013 - 07:41, Güncelleme: 17.05.2013 - 07:41
 

BEDAVA YEMEK FIRSATI

Zirve Tınazetepe Dinlenme Tesislerinden büyük süpriz....

- Kampanyaya katılmak isteyen müşteriler öncelikle www.facebook.com/zirvetinaztepetesisleri sayfasını beğenmelidir. - Daha sonra kampanya resmini beğenmeli paylaşmalı ve yorum yapmalıdır. - Kampanya süresi, sürenin bittiğine dair açıklama yapılıncaya kadar devam edecektir.  - Kura, her pazartesi günü saat 24:00 'e kadar kampanya fotoğrafını beğenip , paylaşıp , yorumlayan müşterilerimizin isimlerinin yazılı olduğu kartların atılı olduğu kürenin içerisinden her salı günü çekilerek yapılacaktır. - Kurra da çıkan şanslı müşterilerimiz, bedava yemek kazandığı günden itibaren 1 yıl içerisinde haklarını kullanabilirler .  - Kurra kartlarının bulunduğu küremizden hiç bir kart çıkartılmadan ; her hafta pazartesi günü facebook da aynı işlemleri gerçekleştiren müşterilerimiz için küreye tekrar kart atılacak; böylelikle sürekli işlemleri gerçekleştiren müşterilerimizin her hafta şansı daha da yükselecektir.  - Kurrada çıkan müşterilerimize kazandığına dair mesaj facebook üzerinden atılacaktır. - Bizi twitter üzerinden ( @zirvetınaztepe ) takip eden müşterilerimiz için küreye 3 adet kurra kartı daha atılacaktır. - Bizi Foursquareden (zirvetinaztepe tesisleri) arkadaş olarak ekliyen ve yorum yapan müşterilerimiz için küreye 5 adet kurra kartı atılacaktır. - MERAK ETTİKLERİNİZİ FACEBOOKDAN MESAJ ATARAK SORABİLİRSİNİZ www.zirvetinaztepetesisleri.com www.facebook.com/zirvetinaztepetesisleri www.twitter.com/zirvetinaztepe www.foursquare.com/zirvetinaztepe
Zirve Tınazetepe Dinlenme Tesislerinden büyük süpriz....

- Kampanyaya katılmak isteyen müşteriler öncelikle www.facebook.com/zirvetinaztepetesisleri sayfasını beğenmelidir.

- Daha sonra kampanya resmini beğenmeli paylaşmalı ve yorum yapmalıdır.
- Kampanya süresi, sürenin bittiğine dair açıklama yapılıncaya kadar devam edecektir.
 - Kura, her pazartesi günü saat 24:00 'e kadar kampanya fotoğrafını beğenip , paylaşıp , yorumlayan müşterilerimizin isimlerinin yazılı olduğu kartların atılı olduğu kürenin içerisinden her salı günü çekilerek yapılacaktır.
- Kurra da çıkan şanslı müşterilerimiz, bedava yemek kazandığı günden itibaren 1 yıl içerisinde haklarını kullanabilirler . 
- Kurra kartlarının bulunduğu küremizden hiç bir kart çıkartılmadan ; her hafta pazartesi günü facebook da aynı işlemleri gerçekleştiren müşterilerimiz için küreye tekrar kart atılacak; böylelikle sürekli işlemleri gerçekleştiren müşterilerimizin her hafta şansı daha da yükselecektir. 
- Kurrada çıkan müşterilerimize kazandığına dair mesaj facebook üzerinden atılacaktır.
- Bizi twitter üzerinden ( @zirvetınaztepe ) takip eden müşterilerimiz için küreye 3 adet kurra kartı daha atılacaktır.
- Bizi Foursquareden (zirvetinaztepe tesisleri) arkadaş olarak ekliyen ve yorum yapan müşterilerimiz için küreye 5 adet kurra kartı atılacaktır.
- MERAK ETTİKLERİNİZİ FACEBOOKDAN MESAJ ATARAK SORABİLİRSİNİZ

www.zirvetinaztepetesisleri.com
www.facebook.com/zirvetinaztepetesisleri
www.twitter.com/zirvetinaztepe
www.foursquare.com/zirvetinaztepe

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.