BELEDİYE ATATÜRK CADDESİ İLE KENTSEL TASARIMI BAŞARDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.07.2013 - 03:52, Güncelleme: 04.07.2013 - 03:52
 

BELEDİYE ATATÜRK CADDESİ İLE KENTSEL TASARIMI BAŞARDI

Seydişehir Belediyesi hizmete sunduğu projelerle Seydişehir'in geleceğini inşa ederken, aynı zamanda vatandaşların yaşam kalite ve standartlarını yükseltmeyi hedefliyor.

Seydişehir Belediyesi hizmete sunduğu projelerle Seydişehir'in geleceğini inşa ederken, aynı zamanda vatandaşların  yaşam kalite ve standartlarını yükseltmeyi hedefliyor. Belediye,son projelerinden biri olan Atatürk Caddesi  Kentsel Tasarım  Projesini en iyi şekilde başardı.Cadde estetik ve modern bir görünüme kavuşmasının yanı sıra  ilçenin  en önemli sosyal yaşam alanı haline geldi. Atatürk Caddesi'nde  orta  refüje  yapılan ağaç dikimi çalışması sonrası cadde  yeni görünümüyle  çok daha estetik bir yapıya  kavuşurken halkın beğenisini de  kazandı. Üçer metre ara ile  yaklaşık 1,80 m boyunda  80 adet  spiral formda  ithal leylandi  (Cupressocyparis) ağacı dikimi yapıldı. Ağaç dikimi çalışmalarını yerinde inceleyen  Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Atatürk Caddesi Kentsel Tasarım  Projesini  ilçenin prestij projesi olarak hayata geçirdiklerini belirtti. Başkan Çat; "Seydişehir'imizi  Marka Şehir Seydişehir vizyonu ile cazibe merkezi haline getirme hedefimize yönelik kararlı çalışmalarımızı  sürdürüyoruz. Peyzaj düzenlemeleri,kent mobilyaları, gece ışıklandırmasıyla  Atatürk Caddesi  sadece ilçemizin  ve bölgemizin değil  Türkiye'nin en önemli ve modern caddeleri arasında örnek projelerden biri olarak yerini aldı.Caddede oluşturulan yepyeni sosyal donatı alanları ile  ilçemizin sosyal yaşamına  canlılık kazandırdık. Burada düzenlediğimiz konserler ve sanat etkinlikleriyle  Seydişehir'imizde var olan  birlik  beraberlik, kardeşlik duygularının  gelişmesine katkı sağlıyoruz.  Atatürk  Caddesi   vatandaşlarımızın aileleriyle birlikte  rahatça dolaşarak   hoşça vakit geçirebilecekleri, alışverişlerini yapabilecekleri   en önemli sosyal yaşam merkezi  olarak  hizmet vermeye devam etmektedir" dedi .
Seydişehir Belediyesi hizmete sunduğu projelerle Seydişehir'in geleceğini inşa ederken, aynı zamanda vatandaşların yaşam kalite ve standartlarını yükseltmeyi hedefliyor.

Seydişehir Belediyesi hizmete sunduğu projelerle Seydişehir'in geleceğini inşa ederken, aynı zamanda vatandaşların  yaşam kalite ve standartlarını yükseltmeyi hedefliyor.

Belediye,son projelerinden biri olan Atatürk Caddesi  Kentsel Tasarım  Projesini en iyi şekilde başardı.Cadde estetik ve modern bir görünüme kavuşmasının yanı sıra  ilçenin  en önemli sosyal yaşam alanı haline geldi.

Atatürk Caddesi'nde  orta  refüje  yapılan ağaç dikimi çalışması sonrası cadde  yeni görünümüyle  çok daha estetik bir yapıya  kavuşurken halkın beğenisini de  kazandı. Üçer metre ara ile  yaklaşık 1,80 m boyunda  80 adet  spiral formda  ithal leylandi  (Cupressocyparis) ağacı dikimi yapıldı. Ağaç dikimi çalışmalarını yerinde inceleyen  Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Atatürk Caddesi Kentsel Tasarım  Projesini  ilçenin prestij projesi olarak hayata geçirdiklerini belirtti. Başkan Çat; "Seydişehir'imizi  Marka Şehir Seydişehir vizyonu ile cazibe merkezi haline getirme hedefimize yönelik kararlı çalışmalarımızı  sürdürüyoruz. Peyzaj düzenlemeleri,kent mobilyaları, gece ışıklandırmasıyla  Atatürk Caddesi  sadece ilçemizin  ve bölgemizin değil  Türkiye'nin en önemli ve modern caddeleri arasında örnek projelerden biri olarak yerini aldı.Caddede oluşturulan yepyeni sosyal donatı alanları ile  ilçemizin sosyal yaşamına  canlılık kazandırdık. Burada düzenlediğimiz konserler ve sanat etkinlikleriyle  Seydişehir'imizde var olan  birlik  beraberlik, kardeşlik duygularının  gelişmesine katkı sağlıyoruz.  Atatürk  Caddesi   vatandaşlarımızın aileleriyle birlikte  rahatça dolaşarak   hoşça vakit geçirebilecekleri, alışverişlerini yapabilecekleri   en önemli sosyal yaşam merkezi  olarak  hizmet vermeye devam etmektedir" dedi .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.