BELEDİYE BAŞKANI KÜLTÜR SANAT EVİNDE SAĞLIK SEKTÖRÜNÜ AĞIRLADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.01.2014 - 02:39, Güncelleme: 14.01.2014 - 02:39
 

BELEDİYE BAŞKANI KÜLTÜR SANAT EVİNDE SAĞLIK SEKTÖRÜNÜ AĞIRLADI

"Geçmiş Kültürümüzü Yad Edelim Projesi" kapsamında her hafta farklı meslek gruplarını Seydişehir Belediyesi- Kültürt Sanat Evi ve Seydişehir Müzesinde ağırlayan Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'ın bu haftaki konukları sağlık sektörüydü.

"Geçmiş Kültürümüzü Yad Edelim Projesi" kapsamında  her hafta farklı meslek gruplarını  Seydişehir Belediyesi- Kültürt Sanat Evi ve Seydişehir Müzesinde ağırlayan Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir  Çat'ın bu haftaki konukları sağlık sektörüydü. Seydişehir'de  çalışan doktor,diş hekimleri,  eczacılar,ebe ve  hemşireler  ile sağlık sektörüne hizmet sunan  sağlık çalışanlarına Seydişehir Belediye- Adile Baysal Kültür Sanat Evi   ve  Seydişehir Müzesini gezdiren Başkan Çat   burada  yer alan eserlerle e ilgili bilgi verdi. Seydişehir  Belediye Başkanı Abdulkadir Çat  burada yaptığı konuşmada; "2009'dan beri  hizmete sunduğumuz  çalışmalarla Seydişehir'i Marka Şehir   yapabilmenin gayreti içerisindeyiz. Seydişehirimize  bir kentin simgesi olacak eserler  kazandırmaya çalışıyoruz. Hayata geçirdiğimiz projelerimizde her zaman  önceliğimiz  insan, vazgeçilmezimiz  dürüstlük ve şefafflık oldu.Vatandaşlarımızın yaşamına mutluluk katabilmek ve zihinlerine  İyi ki Seydişehir'de yaşıyorum  düşüncesini nakşetmek temel amacımız.Seydişehir'de geçmiş kültürümüzü  gelecek nesillere aktarılması noktasında  her hangi bir çalışmanın  maalesef   yapılmadığı düşüncesinden hareketle satın aldığımız eski evlerimizden birini uzun uğraşlar sonunda restorasyonunu tamamlayarak şimdiye kadar yapılmayan Seydişehir Belediyesi-Kültür Sanat Evi ve Seydişehir Müzesini oluşturduk. 29 Ekimde ziyaret açtığımız bu mekanın o günden bu yana 9 bin ziyaretçiye ulaşması  ilçemiz ve kültürümüz için son derece önem taşıyor. Şimdiye kadar dışarıdan gelen misafirlerimizi gezdirebileceğimiz  ilçemizin kültürel değerlerini   tanıtabileceğimiz  böyle bir mekan yoktu. Bundan sonra sizlerden haseten  ricam buranın duyurulması noktasında bizlere destek  olmanız, misafirlerinizi buraya getirip gezdirmenizdir. Davetimize icabet ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyor, daim olan sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi. Seydişehir Belediyesi Kültür Sanat Evi ve Seydişehir Belediye Müzesini gezen konuklar ise  Seydişehir'in tarihi ve turizmine  hizmet eden böylesine kalıcı bir eser kazandırdığı için Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'a teşekkür ederek;" Belli ki çok emek vermişsiniz" diyerek  düşüncelerini dile getirdiler
"Geçmiş Kültürümüzü Yad Edelim Projesi" kapsamında her hafta farklı meslek gruplarını Seydişehir Belediyesi- Kültürt Sanat Evi ve Seydişehir Müzesinde ağırlayan Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'ın bu haftaki konukları sağlık sektörüydü.

"Geçmiş Kültürümüzü Yad Edelim Projesi" kapsamında  her hafta farklı meslek gruplarını  Seydişehir Belediyesi- Kültürt Sanat Evi ve Seydişehir Müzesinde ağırlayan Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir  Çat'ın bu haftaki konukları sağlık sektörüydü.

Seydişehir'de  çalışan doktor,diş hekimleri,  eczacılar,ebe ve  hemşireler  ile sağlık sektörüne hizmet sunan  sağlık çalışanlarına Seydişehir Belediye- Adile Baysal Kültür Sanat Evi   ve  Seydişehir Müzesini gezdiren Başkan Çat   burada  yer alan eserlerle e ilgili bilgi verdi.

Seydişehir  Belediye Başkanı Abdulkadir Çat  burada yaptığı konuşmada; "2009'dan beri  hizmete sunduğumuz  çalışmalarla Seydişehir'i Marka Şehir   yapabilmenin gayreti içerisindeyiz. Seydişehirimize  bir kentin simgesi olacak eserler  kazandırmaya çalışıyoruz. Hayata geçirdiğimiz projelerimizde her zaman  önceliğimiz  insan, vazgeçilmezimiz  dürüstlük ve şefafflık oldu.Vatandaşlarımızın yaşamına mutluluk katabilmek ve zihinlerine  İyi ki Seydişehir'de yaşıyorum  düşüncesini nakşetmek temel amacımız.Seydişehir'de geçmiş kültürümüzü  gelecek nesillere aktarılması noktasında  her hangi bir çalışmanın  maalesef   yapılmadığı düşüncesinden hareketle satın aldığımız eski evlerimizden birini uzun uğraşlar sonunda restorasyonunu tamamlayarak şimdiye kadar yapılmayan Seydişehir Belediyesi-Kültür Sanat Evi ve Seydişehir Müzesini oluşturduk.

29 Ekimde ziyaret açtığımız bu mekanın o günden bu yana 9 bin ziyaretçiye ulaşması  ilçemiz ve kültürümüz için son derece önem taşıyor. Şimdiye kadar dışarıdan gelen misafirlerimizi gezdirebileceğimiz  ilçemizin kültürel değerlerini   tanıtabileceğimiz  böyle bir mekan yoktu. Bundan sonra sizlerden haseten  ricam buranın duyurulması noktasında bizlere destek  olmanız, misafirlerinizi buraya getirip gezdirmenizdir. Davetimize icabet ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyor, daim olan sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Seydişehir Belediyesi Kültür Sanat Evi ve Seydişehir Belediye Müzesini gezen konuklar ise  Seydişehir'in tarihi ve turizmine  hizmet eden böylesine kalıcı bir eser kazandırdığı için Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'a teşekkür ederek;" Belli ki çok emek vermişsiniz" diyerek  düşüncelerini dile getirdiler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.