BELEDİYE BAŞKANI MEHMET TUTAL, ADLİYEYİ ZİYARET ETTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.11.2016 - 12:24, Güncelleme: 04.11.2016 - 12:24
 

BELEDİYE BAŞKANI MEHMET TUTAL, ADLİYEYİ ZİYARET ETTİ

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir'e atanan Ağır Ceza Reisi, Hâkim ve Savcıları ziyaret etti.

Başkan Tutal, Adalet Komisyonu Başkanı Ağır Ceza Reisi Fatih Çay, Hakim İsmail Ünlü, Nuh Karaca ve Savcı Hülya Ersoy'u makamlarında ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi. İlçe hakkında fikir alışverişinde bulunulan  ziyaretten memnuniyet duyduklarını dile getiren Ağır Ceza Reisi Çay, Hakim Ünlü ve Karaca ile Savcı Ersoy Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a teşekkür etti. Seydişehir Baro Başkanı Mehmet Koyuncuoğlu'nun hazır bulunduğu ziyarette Başkan Tutal, Ağır Ceza Reisi Çay, Hakim Ünlü ve Karaca ile Savcı Ersoy'a rölyef  takdim etti. 
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir'e atanan Ağır Ceza Reisi, Hâkim ve Savcıları ziyaret etti.

Başkan Tutal, Adalet Komisyonu Başkanı Ağır Ceza Reisi Fatih Çay, Hakim İsmail Ünlü, Nuh Karaca ve Savcı Hülya Ersoy'u makamlarında ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi.

İlçe hakkında fikir alışverişinde bulunulan  ziyaretten memnuniyet duyduklarını dile getiren Ağır Ceza Reisi Çay, Hakim Ünlü ve Karaca ile Savcı Ersoy Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a teşekkür etti.

Seydişehir Baro Başkanı Mehmet Koyuncuoğlu'nun hazır bulunduğu ziyarette Başkan Tutal, Ağır Ceza Reisi Çay, Hakim Ünlü ve Karaca ile Savcı Ersoy'a rölyef  takdim etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.