BELEDİYE BAŞKANI MEHMET TUTAL,?KÂĞIT DEĞİL KUMAŞ BAYRAK DAĞITALIM?

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.06.2016 - 01:26, Güncelleme: 27.06.2016 - 01:26
 

BELEDİYE BAŞKANI MEHMET TUTAL,?KÂĞIT DEĞİL KUMAŞ BAYRAK DAĞITALIM?

Seydişehir Belediye Başkanı 26 Haziran 2016 günü Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti üyelerine iftar yemeği verdi.

İftar sonrası Seydişehir Kırım Dernek Başkanı Mustafa Sarıkamış 26 Haziran Kırım Tatar Bayrak günü olması sebebi ile Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam’a Seydişehir Kırım Derneğince aylık olarak Kırım Tatar bayraklarını takdim etti. Kırım tatar dilinde bastırılıp dağıtılan ve 26 Haziran münasebeti ile bastırılan Kuşe kağıt Kırım Tatar bayraklarını gören Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Kırımın sesi Gazetesi Seydişehir’de basılarak hem Türkiye’ye hem de Dünyaya dağıtımı yapılmaktadır. Kâğıt bayrak yerine Kaliteli kumaş bayrak yaptırarak dağıtalım.” dedi.
Seydişehir Belediye Başkanı 26 Haziran 2016 günü Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti üyelerine iftar yemeği verdi.

İftar sonrası Seydişehir Kırım Dernek Başkanı Mustafa Sarıkamış 26 Haziran Kırım Tatar Bayrak günü olması sebebi ile Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam’a Seydişehir Kırım Derneğince aylık olarak Kırım Tatar bayraklarını takdim etti.

Kırım tatar dilinde bastırılıp dağıtılan ve 26 Haziran münasebeti ile bastırılan Kuşe kağıt Kırım Tatar bayraklarını gören Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Kırımın sesi Gazetesi Seydişehir’de basılarak hem Türkiye’ye hem de Dünyaya dağıtımı yapılmaktadır. Kâğıt bayrak yerine Kaliteli kumaş bayrak yaptırarak dağıtalım.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.