BELEDİYE BUZLANMAYA KARŞI BUZ SOLÜSYONU UYGULAMASI YAPTI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.12.2013 - 02:03, Güncelleme: 06.12.2013 - 02:03
 

BELEDİYE BUZLANMAYA KARŞI BUZ SOLÜSYONU UYGULAMASI YAPTI

Seydişehir Belediyesi bu yıl İlk kez kar yağışı alan ilçede vatandaşların buzdan olumsuz yönde etkilenmemesi için yol ve kaldırımlarda buz solüsyonu uygulaması yaptı.

Seydişehir Belediyesi   bu yıl  İlk kez kar yağışı alan  ilçede vatandaşların   buzdan olumsuz yönde etkilenmemesi  için yol ve kaldırımlarda   buz solüsyonu uygulaması yaptı. İlçede etkili olan  kar yağışının ardından  kürüme ve  yol açma çalışmalarını ivedi olarak aralıksız sürdüren  Seydişehir Belediyesi  gece hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesi  nedeniyle buzlanmaya karşı  solüsyon uygulaması önlemi aldı. Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada ;"İlçemizde kar yağışının etkili  olduğu gün vatandaşlarımızın ulaşımlarını sağlıklı ve rahat yapabilmeleri amacıyla   Fen İşleri  ekiplerimizi  vakit geçirmeden harekete geçirdik. Ekiplerimiz,  kar kürüme ve  yol açma çalışmalarının  ardından gece ve sabahın ilk ışıklarıyla birlikte yol ve kaldırımlardaki  buz etkisini kısa sürede  azaltmak için  buz solüsyonu uygulaması  gerçekleştirdiler. Özellikle okullar bölgesinde yer alan kaldırımlar öğrencilerin buzdan olumsuz etkilenmemesi ve ulaşımlarını rahat yapabilmeleri  için solüsyon uygulamasına tabi tutuldu.  Solüsyon  uygulamasını  tuzun asfalt ve kaldırımlarda meydana getirdiği deformasyona karşı daha etkili ve pratik bir çözüm olarak geçen yıldan beri Seydişehir Belediyesi tarafından uygulamaktayız" dedi.
Seydişehir Belediyesi bu yıl İlk kez kar yağışı alan ilçede vatandaşların buzdan olumsuz yönde etkilenmemesi için yol ve kaldırımlarda buz solüsyonu uygulaması yaptı.

Seydişehir Belediyesi   bu yıl  İlk kez kar yağışı alan  ilçede vatandaşların   buzdan olumsuz yönde etkilenmemesi  için yol ve kaldırımlarda   buz solüsyonu uygulaması yaptı.

İlçede etkili olan  kar yağışının ardından  kürüme ve  yol açma çalışmalarını ivedi olarak aralıksız sürdüren  Seydişehir Belediyesi  gece hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesi  nedeniyle buzlanmaya karşı  solüsyon uygulaması önlemi aldı.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada ;"İlçemizde kar yağışının etkili  olduğu gün vatandaşlarımızın ulaşımlarını sağlıklı ve rahat yapabilmeleri amacıyla   Fen İşleri  ekiplerimizi  vakit geçirmeden harekete geçirdik. Ekiplerimiz,  kar kürüme ve  yol açma çalışmalarının  ardından gece ve sabahın ilk ışıklarıyla birlikte yol ve kaldırımlardaki  buz etkisini kısa sürede  azaltmak için  buz solüsyonu uygulaması  gerçekleştirdiler. Özellikle okullar bölgesinde yer alan kaldırımlar öğrencilerin buzdan olumsuz etkilenmemesi ve ulaşımlarını rahat yapabilmeleri  için solüsyon uygulamasına tabi tutuldu.  Solüsyon  uygulamasını  tuzun asfalt ve kaldırımlarda meydana getirdiği deformasyona karşı daha etkili ve pratik bir çözüm olarak geçen yıldan beri Seydişehir Belediyesi tarafından uygulamaktayız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.