BELEDİYE HİZMETLERİNE ZAM YAPILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.11.2012 - 11:54, Güncelleme: 07.11.2012 - 11:54
 

BELEDİYE HİZMETLERİNE ZAM YAPILDI

Seydişehir Belediyesi,06.11.2012 günü yapılan aylık olağan Meclis toplantısında 2013 yılı Belediye hizmetlerine yapılacak fiyat ayarlaması yaptı

  Belediye Başkanı Abdülkadir Çat,kasım ayı meclis toplantısında alınan kararlarla ilgili olarak yaptığı basın açıklamasında: ''Hükümetin  bu yıl doğalgaza %32, elektriğe %23 zam yapmasına ve  2013 yılı  bütçesinde  vergi gelirlerini %14 arttırmayı öngörmesine rağmen , Seydişehir Belediyesi 2013 hizmet tarifelerini  söz konusu zamların oldukça altında tutmakla  vatandaşımızın  yükünü hafifleterek her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmek  ve  halkımıza destek olmayı arzu ettik. Belediye  bütçesinden feragat edip hizmet tarifelerini sadece %10 düzeyinde bir artışla sınırlandırmış olmakla   her zaman söylediğimiz gibi vatandaşlarımızın  yaşam kalitesini artırmayı amaç edindiğimizi bir kez daha ortaya koyduk. Bu uygulama ile  Belediye olarak ,halkımızın  her geçen gün artarak yaşadığı  sıkıntılara ve ağır yaşam koşullarına  verdiği mücadeleye   bir nebze de olsa  çare olabilmek,halkımızın  yaşam standartlarını yükseltmesine  katkıda  bulunabilmek istedik. Hükümetimiz  ya  vatandaşın yaşadığı sıkıntıların farkında değil, ya da  önemsemiyor.Ancak bizler halkımızla  iç içe yasıyor ve vatandaşın sıkıntılarını fazlasıyla hissediyoruz. Geçekleştirdiğimiz hizmetlerin ve hizmet anlayışımızın,   en asgari seviyede bütçe ile  vatandaşımıza fazladan yük getirmeyecek şekilde  olmasına özen gösteriyoruz. Bugüne kadar bütün işlerimizin merkezine  Seydişehirli vatandaşlarımızı koyarak çalıştık. Vatandaş odaklı hizmet anlayışımızla,  minimum maliyetle maksimum hizmetler sunmayı düstur edindik. Bundan sonra da aynı kararlılıkla  çalışmaya devam edeceğiz. Bu bağlamda  öngördüğümüz Belediye  bütçesinin  %95  oranında gerçekleşmesi ise  ulaşılabilir ve gerçekçi hedeflerle ortaya koyduğumuz hizmet anlayışımızı , dürüst , tarafsız ve şeffaf Belediyecilik anlayışımızla  birleştirerek  ne kadar  doğru işlere imza attığımızın  ve gayretli çalışmalarımızın göstergesidir. Seydişehirli hemşerilerimizin takdirine sunuyoruz"dedi.  
Seydişehir Belediyesi,06.11.2012 günü yapılan aylık olağan Meclis toplantısında 2013 yılı Belediye hizmetlerine yapılacak fiyat ayarlaması yaptı

 

Belediye Başkanı Abdülkadir Çat,kasım ayı meclis toplantısında alınan kararlarla ilgili olarak yaptığı basın açıklamasında:

''Hükümetin  bu yıl doğalgaza %32, elektriğe %23 zam yapmasına ve  2013 yılı  bütçesinde  vergi gelirlerini %14 arttırmayı öngörmesine rağmen , Seydişehir Belediyesi 2013 hizmet tarifelerini  söz konusu zamların oldukça altında tutmakla  vatandaşımızın  yükünü hafifleterek her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmek  ve  halkımıza destek olmayı arzu ettik. Belediye  bütçesinden feragat edip hizmet tarifelerini sadece %10 düzeyinde bir artışla sınırlandırmış olmakla   her zaman söylediğimiz gibi vatandaşlarımızın  yaşam kalitesini artırmayı amaç edindiğimizi bir kez daha ortaya koyduk. Bu uygulama ile  Belediye olarak ,halkımızın  her geçen gün artarak yaşadığı  sıkıntılara ve ağır yaşam koşullarına  verdiği mücadeleye   bir nebze de olsa  çare olabilmek,halkımızın  yaşam standartlarını yükseltmesine  katkıda  bulunabilmek istedik. Hükümetimiz  ya  vatandaşın yaşadığı sıkıntıların farkında değil, ya da  önemsemiyor.Ancak bizler halkımızla  iç içe yasıyor ve vatandaşın sıkıntılarını fazlasıyla hissediyoruz. Geçekleştirdiğimiz hizmetlerin ve hizmet anlayışımızın,   en asgari seviyede bütçe ile  vatandaşımıza fazladan yük getirmeyecek şekilde  olmasına özen gösteriyoruz. Bugüne kadar bütün işlerimizin merkezine  Seydişehirli vatandaşlarımızı koyarak çalıştık. Vatandaş odaklı hizmet anlayışımızla,  minimum maliyetle maksimum hizmetler sunmayı düstur edindik. Bundan sonra da aynı kararlılıkla  çalışmaya devam edeceğiz. Bu bağlamda  öngördüğümüz Belediye  bütçesinin  %95  oranında gerçekleşmesi ise  ulaşılabilir ve gerçekçi hedeflerle ortaya koyduğumuz hizmet anlayışımızı , dürüst , tarafsız ve şeffaf Belediyecilik anlayışımızla  birleştirerek  ne kadar  doğru işlere imza attığımızın  ve gayretli çalışmalarımızın göstergesidir. Seydişehirli hemşerilerimizin takdirine sunuyoruz"dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.