Belediye Hizmetlerini STÖ ve Basın Mensuplarına tanıttı.

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 24.12.2022 - 14:05, Güncelleme: 24.12.2022 - 14:05
 

Belediye Hizmetlerini STÖ ve Basın Mensuplarına tanıttı.

Seydişehir Belediyesi çalışmalarını görücüye çıkararak sivil toplum kuruluşları ve basın mensuplarına bazı hayata geçirdiği projelerini yerinde tanıttı.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal şehrimize kazandırılan hizmetlerinden Muhabbet hane ,Emekliler Lokali, Enderun Eğitim Merkezi ,Seydi Kafem ,Üreten Kadınlar Atölyesi ,Millet Bahçesi ,Kuğlu Tabiat Parkı Projesi ,Unlu Mamuller Ekmek Fırını, Butik Çarşı ve Adile Baysal Kent Müzesini gezdirdi. Tanıtım gezisine katılanlar Seydişehir’e katılan bu hizmetlerden kedilerinin haberi olmadığını ilçemize kazandırılan güzel hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür ettiler. Gezinin son durağı Adile Baysal Kent Müzesinde belediye hizmetleri ile ilgili fikir alış verişinde bulunuldu. Toplantıya katılanlar bu hizmetlerin tanıtıma daha çok önem verilmesini istediler. Belediye Başkanı Mehmet  Tutal Kuğlu Tabiat Parkında Basın mensuplarına yaptığı açıklamada ise “Taahhüt ettikleri hizmetlerin tümünü yerine getirdiklerini ,Kuğlu Tabiat Parkında ise gölet çalışmalarının tamamlandığını ,bungalov evlerin projesinin geçtiğimiz günlerde bakanlıktan onayını aldıklarını, marangozlar sanayi projesinde ise önemli projeler kaydettiklerini bu aşamadan sonra artık Kuğlu Tabiat Parkına teleferik ticari alanlar düzenlemelerin yapılacağı bir konuma geldiğini söyleyerek hizmetlerini hız kesmeden  devam ettireceklerini “belirtiler.
Seydişehir Belediyesi çalışmalarını görücüye çıkararak sivil toplum kuruluşları ve basın mensuplarına bazı hayata geçirdiği projelerini yerinde tanıttı.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal şehrimize kazandırılan hizmetlerinden Muhabbet hane ,Emekliler Lokali, Enderun Eğitim Merkezi ,Seydi Kafem ,Üreten Kadınlar Atölyesi , Millet Bahçesi ,Kuğlu Tabiat Parkı Projesi ,Unlu Mamuller Ekmek Fırını, Butik Çarşı ve Adile Baysal Kent Müzesini gezdirdi.

Tanıtım gezisine katılanlar Seydişehir’e katılan bu hizmetlerden kedilerinin haberi olmadığını ilçemize kazandırılan güzel hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür ettiler.

Gezinin son durağı Adile Baysal Kent Müzesinde belediye hizmetleri ile ilgili fikir alış verişinde bulunuldu.

Toplantıya katılanlar bu hizmetlerin tanıtıma daha çok önem verilmesini istediler.

Belediye Başkanı Mehmet  Tutal Kuğlu Tabiat Parkında Basın mensuplarına yaptığı açıklamada ise “Taahhüt ettikleri hizmetlerin tümünü yerine getirdiklerini ,Kuğlu Tabiat Parkında ise gölet çalışmalarının tamamlandığını ,bungalov evlerin projesinin geçtiğimiz günlerde bakanlıktan onayını aldıklarını, marangozlar sanayi projesinde ise önemli projeler kaydettiklerini bu aşamadan sonra artık Kuğlu Tabiat Parkına teleferik ticari alanlar düzenlemelerin yapılacağı bir konuma geldiğini söyleyerek hizmetlerini hız kesmeden  devam ettireceklerini “belirtiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.