BELEDİYE KUĞULU KAYNAKTAN GELEN SU TERFİ HATLARINI DEĞİŞTİRİYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.09.2013 - 07:03, Güncelleme: 12.09.2013 - 07:03
 

BELEDİYE KUĞULU KAYNAKTAN GELEN SU TERFİ HATLARINI DEĞİŞTİRİYOR

Seydişehir Belediyesi 30 yıldır kullanımda olan kanserojen etkili asbest su borularını değiştirerek halk sağlığI için çok önemli bir alt yapı çalışmasını daha gerçekleştiriyor.

Seydişehir Belediyesi 30 yıldır  kullanımda olan  kanserojen etkili asbest su borularını değiştirerek  halk sağlığI için çok önemli bir alt yapı çalışmasını daha gerçekleştiriyor. Belediye  Kuğulu ana kaynağından depolara giden 1100  metrelik  terfi hattını 200 yıl ömürlü polietilen borularla değiştiriyor. Seydişehir Belediye Başkanı Abdukadir Çat alt yapı çalışmalarını bizzat yerinde takip ederek incelemelerde bulundu. Daha yaşanabilir bir çevrede  vatandaşlarımıza suyu en sağlıklı şekilde ulaştırma konusunda hiç bir fedakarlıktan kaçınmadıklarını belirten Başkan Çat yapılan çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi;"  Göreve geldiğimiz  54 aydır önce insan ilkesiyle hareket ederek insanımızı hizmetlerimizin merkezine oturttuk.Seydişehir'de  alt yapı konusunda önemli adımlar attık. Seydişehir'in  çeşitli kesimlerinde yapmış olduğumuz uygulamalarla  vatandaşlarımızın hem içme hem de içmekte   kullandıkları suların sağlıklı olması için son  derece  titiz ve  özenli çalışmalar yapıyoruz.Bunlara  bir yenisini daha eklediğimiz alt yapı hizmetlerimizden biri olarak  ilçemizdeki içme suyunu besleyen kaynaklardan biri olan Kuğulu'dan  ana depomuza giden  1100 metrelik terfi hattının değiştirilmesi  çalışmasını gerçekleştiriyoruz.Sağlık açısından  sakıncalı olan asbest su borularını 200 yıl ömürlü polietilen borularla değiştiriyoruz. Burada temel amacımız kanserojen etki ihtiva eden asbest su borularının insan sağlığına verdiği zararlı etkileri yok ederek halkımızın sağlıklı içme suyu kullanmasına ve içmesine olanak sağlamaktır. 84 yılından beri burada herhangi bir çalışma yapılmadığını belirtirsek  insanımızın  sağlığı için bu çalışmanın  ne kadar önem taşıdığı bir kez daha ortaya çıkmış olur. Vatandaşlarımızın daha kaliteli, daha hijyenik  ve daha sağlıklı su kullanmalarını sağlayacağımız bu çalışmanın ilçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Ayrıca  bu hizmetlerle birlikte 54 ayda  Seydişehirimizin alt yapısı için  takdire şayan çalışmalar gerçekleştiren  tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Seydişehir Belediyesi 30 yıldır kullanımda olan kanserojen etkili asbest su borularını değiştirerek halk sağlığI için çok önemli bir alt yapı çalışmasını daha gerçekleştiriyor.

Seydişehir Belediyesi 30 yıldır  kullanımda olan  kanserojen etkili asbest su borularını değiştirerek  halk sağlığI için çok önemli bir alt yapı çalışmasını daha gerçekleştiriyor.

Belediye  Kuğulu ana kaynağından depolara giden 1100  metrelik  terfi hattını 200 yıl ömürlü polietilen borularla değiştiriyor.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdukadir Çat alt yapı çalışmalarını bizzat yerinde takip ederek incelemelerde bulundu.

Daha yaşanabilir bir çevrede  vatandaşlarımıza suyu en sağlıklı şekilde ulaştırma konusunda hiç bir fedakarlıktan kaçınmadıklarını belirten Başkan Çat yapılan çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi;"  Göreve geldiğimiz  54 aydır önce insan ilkesiyle hareket ederek insanımızı hizmetlerimizin merkezine oturttuk.Seydişehir'de  alt yapı konusunda önemli adımlar attık. Seydişehir'in  çeşitli kesimlerinde yapmış olduğumuz uygulamalarla  vatandaşlarımızın hem içme hem de içmekte   kullandıkları suların sağlıklı olması için son  derece  titiz ve  özenli çalışmalar yapıyoruz.Bunlara  bir yenisini daha eklediğimiz alt yapı hizmetlerimizden biri olarak  ilçemizdeki içme suyunu besleyen kaynaklardan biri olan Kuğulu'dan  ana depomuza giden  1100 metrelik terfi hattının değiştirilmesi  çalışmasını gerçekleştiriyoruz.Sağlık açısından  sakıncalı olan asbest su borularını 200 yıl ömürlü polietilen borularla değiştiriyoruz. Burada temel amacımız kanserojen etki ihtiva eden asbest su borularının insan sağlığına verdiği zararlı etkileri yok ederek halkımızın sağlıklı içme suyu kullanmasına ve içmesine olanak sağlamaktır. 84 yılından beri burada herhangi bir çalışma yapılmadığını belirtirsek  insanımızın  sağlığı için bu çalışmanın  ne kadar önem taşıdığı bir kez daha ortaya çıkmış olur. Vatandaşlarımızın daha kaliteli, daha hijyenik  ve daha sağlıklı su kullanmalarını sağlayacağımız bu çalışmanın ilçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Ayrıca  bu hizmetlerle birlikte 54 ayda  Seydişehirimizin alt yapısı için  takdire şayan çalışmalar gerçekleştiren  tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.