BELEDİYE ÖĞRENCİLERİ TİYATROYA GÖTÜRÜYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.02.2018 - 05:32, Güncelleme: 14.02.2018 - 05:32
 

BELEDİYE ÖĞRENCİLERİ TİYATROYA GÖTÜRÜYOR

Seydişehir Belediyesi öğrencileri, Konya Büyükşehir Belediyesi Medeniyet Okulu tarafından sahnelenen "Abdulhamid Han Son Kale "isimli tiyatro oyununa gönderiyor.

Her hafta Salı günleri Konya Mevlana Kültür Merkezinde sahnelenen tiyatro oyununa lise öğrencilerini Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal uğurladı. Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyunda ihanetlerle etrafı sarılarak ateş çemberine alınması ve Sultan Abdülhamid Han’ın tahttan indirilmeden önce vermiş olduğu mücadele sahneleniyor. Ülkenin son dönemlerde çok büyük oyunlardan geçtiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal: "Hiç şüphe yok ki Sultan Abdülhamid Han dönemi Türk tarihinin en önemli sayfalarından ve her yılı ibretlik, anlarından biridir. Kendisi kimseye boyun eğmemiş ve tek adam olarak mücadele etmiştir.Unutulmaması gereken bir padişahtır.  Bu yüzden iyi gözlemlemek ve analiz etmek gerekiyor. Ben hepinize iyi yolculuklar diliyorum" dedi. Öğrencilere değerlerinin öğretilmesi konusunda büyük önem verildiğini kaydeden Başkan Tutal: "Öğrencilerimize bu imkânları sağlayan Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek'e ve Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığımıza teşekkür ediyorum. Medeniyet Okulları Projesi kapsamında öğrencilerimize değerlerimizin anlatılması ve öğretilmesi çok güzel bir çalışma" dedi. Başkan Tutal, Konya Büyükşehir Belediyesi Medeniyet Okulları tarafından 20,27 Şubat ve 6 Mart tarihlerinde Mevlana Kültür Merkezinde saat 19.30’da sahnelenecek tiyatroya Seydişehir Belediyesi önünde saat 17.00'de öğrencilerin götürüleceğini kaydetti. 
Seydişehir Belediyesi öğrencileri, Konya Büyükşehir Belediyesi Medeniyet Okulu tarafından sahnelenen "Abdulhamid Han Son Kale "isimli tiyatro oyununa gönderiyor.

Her hafta Salı günleri Konya Mevlana Kültür Merkezinde sahnelenen tiyatro oyununa lise öğrencilerini Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal uğurladı.

Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyunda ihanetlerle etrafı sarılarak ateş çemberine alınması ve Sultan Abdülhamid Han’ın tahttan indirilmeden önce vermiş olduğu mücadele sahneleniyor.

Ülkenin son dönemlerde çok büyük oyunlardan geçtiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal: "Hiç şüphe yok ki Sultan Abdülhamid Han dönemi Türk tarihinin en önemli sayfalarından ve her yılı ibretlik, anlarından biridir. Kendisi kimseye boyun eğmemiş ve tek adam olarak mücadele etmiştir.Unutulmaması gereken bir padişahtır.  Bu yüzden iyi gözlemlemek ve analiz etmek gerekiyor. Ben hepinize iyi yolculuklar diliyorum" dedi.

Öğrencilere değerlerinin öğretilmesi konusunda büyük önem verildiğini kaydeden Başkan Tutal: "Öğrencilerimize bu imkânları sağlayan Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek'e ve Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığımıza teşekkür ediyorum. Medeniyet Okulları Projesi kapsamında öğrencilerimize değerlerimizin anlatılması ve öğretilmesi çok güzel bir çalışma" dedi.

Başkan Tutal, Konya Büyükşehir Belediyesi Medeniyet Okulları tarafından 20,27 Şubat ve 6 Mart tarihlerinde Mevlana Kültür Merkezinde saat 19.30’da sahnelenecek tiyatroya Seydişehir Belediyesi önünde saat 17.00'de öğrencilerin götürüleceğini kaydetti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.