BELEDİYE REFÜJ ve PEYZAJ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.10.2016 - 11:40, Güncelleme: 11.10.2016 - 11:40
 

BELEDİYE REFÜJ ve PEYZAJ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Seydişehir Belediyesi ilçeyi daha güzel görünüme kavuşturmak adına Kızılcalar Mahallesi Mal pazarı kavşağında bulunan alanda refüj ve peyzaj düzenleme çalışmalarına başladı.

Daha yaşanılabilir bir çevre için Peyzaj ve refüj çalışmalarının Kızılcalar Mahallesi Mal pazarı civarında bulunan 5 bin metrelik alanda sürdüğünü kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin peyjaz ve refüj düzenlemelerine aralıksız devam ettiğini kaydetti. İlçe geneli ve kırsal mahallelerde giriş ve çıkış noktalarında yer alan orta refüjleri temizleme ve çevre düzenleme çalışmalarına başladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;’’ilçe genelinde ve kırsal mahallerimizde çevre düzenleme peyjaz ve park çalışmalarımız devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Mal pazarı girişinde bulunan 5 bin metrelik alanda orta refüj çalışması yaparak güzel ve estetik bir görünüm sağlayacak. Seydişehir için tüm imkanlarımızı kullanarak ilçe genelinde ve kırsal mahallerimizde çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz’’dedi.
Seydişehir Belediyesi ilçeyi daha güzel görünüme kavuşturmak adına Kızılcalar Mahallesi Mal pazarı kavşağında bulunan alanda refüj ve peyzaj düzenleme çalışmalarına başladı.

Daha yaşanılabilir bir çevre için Peyzaj ve refüj çalışmalarının Kızılcalar Mahallesi Mal pazarı civarında bulunan 5 bin metrelik alanda sürdüğünü kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin peyjaz ve refüj düzenlemelerine aralıksız devam ettiğini kaydetti.

İlçe geneli ve kırsal mahallelerde giriş ve çıkış noktalarında yer alan orta refüjleri temizleme ve çevre düzenleme çalışmalarına başladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;’’ilçe genelinde ve kırsal mahallerimizde çevre düzenleme peyjaz ve park çalışmalarımız devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Mal pazarı girişinde bulunan 5 bin metrelik alanda orta refüj çalışması yaparak güzel ve estetik bir görünüm sağlayacak. Seydişehir için tüm imkanlarımızı kullanarak ilçe genelinde ve kırsal mahallerimizde çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.