BELEDİYE SPOR VE TEKNİK SPOR KULÜBÜNDEN BÜYÜK BAŞARI

Spor (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 15.04.2022 - 11:33, Güncelleme: 15.04.2022 - 11:33
 

BELEDİYE SPOR VE TEKNİK SPOR KULÜBÜNDEN BÜYÜK BAŞARI

Seydişehir Belediye Spor Kulübünün alt yapı kulübü olarak hizmet veren Seydişehir Teknik Gençlik ve Spor Kulübünde sportif faaliyetlerine devam eden Ercan Hanbay, Konyaspor Akademisine transfer olmasının akabinde Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı ziyaret ederek sevincini paylaştı.

13 yaşında Konyaspor Akademisine transfer olan Ercan Hanbay’ı tebrik eden Başkan Tutal, transfer haberinden dolayı mutluluk duyduğunu, bu başarının diğer sporculara da örnek olmasını diledi. Başkan Tutal, “13 yaşında ülkemizin en üst liginde başarılarıyla adından söz ettiren, gururumuz Konyaspor gibi profesyonel bir kulübe transfer olan Ercan kardeşimizi yürekten tebrik ediyoruz. Onun mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. İnşallah gittiği her yerde başarılarla dolu bir spor hayatı onu bekliyor olacak. Aynı zamanda gittiği her yerde ilçemizi en güzel şekilde temsil edecek ve herkese örnek olacaktır. Tekrardan Ercan kardeşimizi tebrik ediyor, transferinin hayırlara vesile olmasını diliyor, emeği geçen kulüp başkanımıza, antrenörlerimize ve en önemlisi ailesine teşekkür ediyorum” diye konuştu. Seydişehir Teknik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Abdullah Balcı, “sizin spora ve sporcuya verdiği desteklerle ilçemizdeki spor kulüplerinin başarıları her geçen gün artmaya devam ediyor. Bu başarılardan bir yenisini daha ilçemize kazandırmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Destekleriniz için teşekkür ediyoruz” dedi. Balcı, Teknik spor kulübünün  nisan ayından itibaren Konyaspor  Futbol   Okulu’nun  Seydişehir’de  faaliyetlerine başlayacağını kaydetti.
Seydişehir Belediye Spor Kulübünün alt yapı kulübü olarak hizmet veren Seydişehir Teknik Gençlik ve Spor Kulübünde sportif faaliyetlerine devam eden Ercan Hanbay, Konyaspor Akademisine transfer olmasının akabinde Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı ziyaret ederek sevincini paylaştı.

13 yaşında Konyaspor Akademisine transfer olan Ercan Hanbay’ı tebrik eden Başkan Tutal, transfer haberinden dolayı mutluluk duyduğunu, bu başarının diğer sporculara da örnek olmasını diledi.

Başkan Tutal, “13 yaşında ülkemizin en üst liginde başarılarıyla adından söz ettiren, gururumuz Konyaspor gibi profesyonel bir kulübe transfer olan Ercan kardeşimizi yürekten tebrik ediyoruz. Onun mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. İnşallah gittiği her yerde başarılarla dolu bir spor hayatı onu bekliyor olacak. Aynı zamanda gittiği her yerde ilçemizi en güzel şekilde temsil edecek ve herkese örnek olacaktır. Tekrardan Ercan kardeşimizi tebrik ediyor, transferinin hayırlara vesile olmasını diliyor, emeği geçen kulüp başkanımıza, antrenörlerimize ve en önemlisi ailesine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Seydişehir Teknik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Abdullah Balcı, “sizin spora ve sporcuya verdiği desteklerle ilçemizdeki spor kulüplerinin başarıları her geçen gün artmaya devam ediyor. Bu başarılardan bir yenisini daha ilçemize kazandırmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Destekleriniz için teşekkür ediyoruz” dedi.

Balcı, Teknik spor kulübünün  nisan ayından itibaren Konyaspor  Futbol   Okulu’nun  Seydişehir’de  faaliyetlerine başlayacağını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.