BELEDİYE VE ETİ A.Ş. EKİPLERİ CAN KURTARMAYA DEVAM EDİYOR (Videolu)

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 09.02.2023 - 18:05, Güncelleme: 11.02.2023 - 13:16
 

BELEDİYE VE ETİ A.Ş. EKİPLERİ CAN KURTARMAYA DEVAM EDİYOR (Videolu)

Depremin ilk gününden itibaren Hatay bölgesine giden 30 kişilik Seydişehir Belediyesi kurtarma ekibi ve dün kurtarma çalışmalarına başlayan 57 kişilik Eti Alüminyum A.Ş. arama kurtarma ekibi dün itibariyle göçük altından 36 can kurtardılar.

Seydişehir Belediyesi depremin ilk gününden itibaren depremzedelerin yardımına koşmaya devam ediyor. Belediye arama kurtarma ekibinin yanı sıra şimdiye kadar 21 adet yardım aracı, iş makineleri, operatör ve teknik eleman gönderdi. Yardımlar hala toplanmaya devam ediyor. Ayrıca belediye gönderdiği seyyar mutfakta depremzedelere sıcak yemekte veriyor. Kurtarma ekibinin göçük altındaki kurtarma anlarını sosyal medyada paylaşmaları görenleri duygulandırdı. Eti Alüminyum A.Ş'de ilk deprem anından itibaren tüm imkanlarını seferber ederek gıda, giyecek, hijyen malzemeleri gibi temel ihtiyaçlarının yanında ısıtıcı, kurtarma ekipmanları, aydınlatma ekipmanları, jeneratör, iş makineleri ve vinç ve bunları kullanacak operatör afet bölgesine ilk günden itibaren gönderilmiştir. Aynı zamanda Eti Alüminyum AFAD ekibinden 41 personel ile birlikte 15 kişilik uzman teknik Elektrik ekibi deprem bölgesi Hatay merkeze yönlendirilmiştir. Bu kapsamda ilk gün Eti Alüminyum AFAD ekibi Hatay'da en kaz altındaki 6 kişiyi sağlıklı bir şekilde kurtarmıştır. Bu kapsamda 59.saatde Ömer'i 62.saat'de Fatmanur isimli çocuklarımızı kurtaran Eti Alüminyum AFAD ekibi büyük sevinç yaşadı.    
Depremin ilk gününden itibaren Hatay bölgesine giden 30 kişilik Seydişehir Belediyesi kurtarma ekibi ve dün kurtarma çalışmalarına başlayan 57 kişilik Eti Alüminyum A.Ş. arama kurtarma ekibi dün itibariyle göçük altından 36 can kurtardılar.

Seydişehir Belediyesi depremin ilk gününden itibaren depremzedelerin yardımına koşmaya devam ediyor. Belediye arama kurtarma ekibinin yanı sıra şimdiye kadar 21 adet yardım aracı, iş makineleri, operatör ve teknik eleman gönderdi. Yardımlar hala toplanmaya devam ediyor. Ayrıca belediye gönderdiği seyyar mutfakta depremzedelere sıcak yemekte veriyor. Kurtarma ekibinin göçük altındaki kurtarma anlarını sosyal medyada paylaşmaları görenleri duygulandırdı.

Eti Alüminyum A.Ş'de ilk deprem anından itibaren tüm imkanlarını seferber ederek gıda, giyecek, hijyen malzemeleri gibi temel ihtiyaçlarının yanında ısıtıcı, kurtarma ekipmanları, aydınlatma ekipmanları, jeneratör, iş makineleri ve vinç ve bunları kullanacak operatör afet bölgesine ilk günden itibaren gönderilmiştir. Aynı zamanda Eti Alüminyum AFAD ekibinden 41 personel ile birlikte 15 kişilik uzman teknik Elektrik ekibi deprem bölgesi Hatay merkeze yönlendirilmiştir. Bu kapsamda ilk gün Eti Alüminyum AFAD ekibi Hatay'da en kaz altındaki 6 kişiyi sağlıklı bir şekilde kurtarmıştır. Bu kapsamda 59.saatde Ömer'i 62.saat'de Fatmanur isimli çocuklarımızı kurtaran Eti Alüminyum AFAD ekibi büyük sevinç yaşadı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.