BELEDİYEDEN ORTAKARAÖREN VE KURAN MAHALLELERİNE ÇİM SAHA

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.10.2017 - 12:15, Güncelleme: 12.10.2017 - 12:15
 

BELEDİYEDEN ORTAKARAÖREN VE KURAN MAHALLELERİNE ÇİM SAHA

Seydişehir Belediyesi spor alanlarına yenisini ekliyor. 1 'i merkez ,9'u kırsal mahallelerde olmak üzere ilçeye 10 yeni çim saha kazandırıldı.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, spora ve sporcuya yaptığı yatırımlara yenilerini ekleyerek, gençlerin sportif faaliyetlerini daha sağlıklı ortamlarda yapmaları için imkanlar sağlıyor. Seydişehir Belediyesi olarak tüm mahallelerde farklı hizmet alanlarında çalıştıklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;" Yerel Seçimlerinin ardından ilçemizin  yeni mahalleleri konumuna gelen kırsal mahallelerimizi, ekiplerimiz her gün yeni bir hizmetle buluşturuyor. Belediye ekiplerimiz başta yol yapım, asfaltlama ve parke döşeme çalışmalarımız olmak üzere çevre düzenlemeleri, temizlik çalışmaları, çocuk parkları ve spor aletleri, çöp kutuları, banklar gibi birçok çalışmayı kırsal mahallelerimize hizmet olarak taşıyor. Bunun dışında kültürel ve sportif faaliyetler noktasında gençlerimizin rahat edebilecekleri, sportif faaliyetler yapabilecekleri çalışmalar başlattık. Kırsal mahallerimizin merkez mahallerimizden bir farkı kalmadı, orada yaptığımız hizmetleri kırsal mahallelerimizde de yapıyoruz. Bu kapsamda 9 kırsal , bir merkez mahallemiz olmak üzere Seydişehir'e 10 çim saha kazandırdık’’dedi.
Seydişehir Belediyesi spor alanlarına yenisini ekliyor. 1 'i merkez ,9'u kırsal mahallelerde olmak üzere ilçeye 10 yeni çim saha kazandırıldı.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, spora ve sporcuya yaptığı yatırımlara yenilerini ekleyerek, gençlerin sportif faaliyetlerini daha sağlıklı ortamlarda yapmaları için imkanlar sağlıyor.

Seydişehir Belediyesi olarak tüm mahallelerde farklı hizmet alanlarında çalıştıklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;" Yerel Seçimlerinin ardından ilçemizin  yeni mahalleleri konumuna gelen kırsal mahallelerimizi, ekiplerimiz her gün yeni bir hizmetle buluşturuyor. Belediye ekiplerimiz başta yol yapım, asfaltlama ve parke döşeme çalışmalarımız olmak üzere çevre düzenlemeleri, temizlik çalışmaları, çocuk parkları ve spor aletleri, çöp kutuları, banklar gibi birçok çalışmayı kırsal mahallelerimize hizmet olarak taşıyor. Bunun dışında kültürel ve sportif faaliyetler noktasında gençlerimizin rahat edebilecekleri, sportif faaliyetler yapabilecekleri çalışmalar başlattık. Kırsal mahallerimizin merkez mahallerimizden bir farkı kalmadı, orada yaptığımız hizmetleri kırsal mahallelerimizde de yapıyoruz. Bu kapsamda 9 kırsal , bir merkez mahallemiz olmak üzere Seydişehir'e 10 çim saha kazandırdık’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.