BELEDİYENİN KARETE TAKIMI MADALYALARLA DÖNDÜ

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.08.2013 - 03:47, Güncelleme: 19.08.2013 - 03:47
 

BELEDİYENİN KARETE TAKIMI MADALYALARLA DÖNDÜ

Seydişehir Belediyesi Karate Takımı 15-18 Ağustos tarihlerinde Ankara 'da düzenlenen 6. Zafer Kupası Müsabakalarından 4 madalya ile döndü.

Seydişehir Belediyesi Karate Takımı 15-18 Ağustos tarihlerinde Ankara 'da düzenlenen 6. Zafer  Kupası  Müsabakalarından   4 madalya ile döndü. Türkiye genelinde 400  sporcunun katıldığı geniş çaplı  müsabakalarda  Konya ve ilçemizi temsil eden   Seydişehir Belediyesi Karate Takımı Karate Antrenörü  Ali Osman GÜLER ‘in yönetiminde  9 Sporcu ile katıldı. Konya Bölgesi ve ilçemizi başarıyla temsil  eden Seydişehir Belediyesi Karate Takımından Yunus Emre Ateş 78 Kg' da üçüncü , Ali Atalay  55 Kg'da  üçüncü, Mustafa Çiftçi 52 Kg'da  üçüncü ve Medine Sultan Özmen  ise 48 Kg'da   üçüncülük  madalyaları kazandılar. 6.Zafer Kupasında dereceye giren Seydişehir Belediyesi Karatecileri   23-25 Ağustos tarihlerinde Erzurum'da düzenlenecek Uluslararası Plandöken Turnuvası'na katılacaklar. Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat Seydişehir Belediyesi Karate Kulübü Antrenörü  Ali Osman  Güler'i ve O'nun şahsında  karatecileri  tebrik ederek başarılarının devamını  ve  önümüzdeki hafta  yapılacak olan Uluslararası Plandöken Turnuvası'nda sporculara başarılar diledi. Seydişehir Belediyesi Karete Kulübü Antrenörü  Ali Osman  Güler  ise kendilerini her zaman destekleyen  Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'a teşekkürlerini sundu.
Seydişehir Belediyesi Karate Takımı 15-18 Ağustos tarihlerinde Ankara 'da düzenlenen 6. Zafer Kupası Müsabakalarından 4 madalya ile döndü.

Seydişehir Belediyesi Karate Takımı 15-18 Ağustos tarihlerinde Ankara 'da düzenlenen 6. Zafer  Kupası  Müsabakalarından   4 madalya ile döndü.

Türkiye genelinde 400  sporcunun katıldığı geniş çaplı  müsabakalarda  Konya ve ilçemizi temsil eden   Seydişehir Belediyesi Karate Takımı Karate Antrenörü  Ali Osman GÜLER ‘in yönetiminde  9 Sporcu ile katıldı. Konya Bölgesi ve ilçemizi başarıyla temsil  eden Seydişehir Belediyesi Karate Takımından Yunus Emre Ateş 78 Kg' da üçüncü , Ali Atalay  55 Kg'da  üçüncü, Mustafa Çiftçi 52 Kg'da  üçüncü ve Medine Sultan Özmen  ise 48 Kg'da   üçüncülük  madalyaları kazandılar.

6.Zafer Kupasında dereceye giren Seydişehir Belediyesi Karatecileri   23-25 Ağustos tarihlerinde Erzurum'da düzenlenecek Uluslararası Plandöken Turnuvası'na katılacaklar. Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat Seydişehir Belediyesi Karate Kulübü Antrenörü  Ali Osman  Güler'i ve O'nun şahsında  karatecileri  tebrik ederek başarılarının devamını  ve  önümüzdeki hafta  yapılacak olan Uluslararası Plandöken Turnuvası'nda sporculara başarılar diledi.

Seydişehir Belediyesi Karete Kulübü Antrenörü  Ali Osman  Güler  ise kendilerini her zaman destekleyen  Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'a teşekkürlerini sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.