Belediyespor Çalışmalara Başladı (VİDEOLU)

Spor (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 20.10.2022 - 12:06, Güncelleme: 20.10.2022 - 12:06
 

Belediyespor Çalışmalara Başladı (VİDEOLU)

1. Amatör kümede mücadele eden Seydişehir Belediyespor futbol takımı antrenmanlara başladı.

Atatürk kapalı Spor Salonu yanındaki çim sahada her gün aralıksız antrenör Lütfi Acur yönetiminde çalışmalarını aralıksız sürdüren Seydişehir Belediye Spor futbol takımı 2022-2023 futbol sezonunda 13 Kasım’da başlayacak olan 1.Amatör Küme maçlarına yoğun bir şekilde hazırlanıyor. Gençlik Spor Müdürü Soner Balcı’nın da zaman zaman refakat ettiği akşamüzeri yaptıkları antrenmanlar da Belediye Spor takımı futbolcularının en iyi şekilde hazırlanarak şampiyonluk için mücadele edeceği öğrenildi. Özkaynaklarıyla ve alt yapısından yetişen futbolcularla sezona hazırlanan Seydişehir Belediyespor yöneticileri “Belediye Başkanımız Mehmet Tutal spor ve sporculara değer vererek katkı sağlıyor. Bu yıl Seydişehirli ve alt yapımızdan yetişen sporcularımızla kurduğumuz takım ilerisi için umut vaat ediyor. Hedefimiz 2022-2023 sezonunda ilçemizi en iyi şekilde temsil ederek üst seviyelerde yer almaktır” dedi.   
1. Amatör kümede mücadele eden Seydişehir Belediyespor futbol takımı antrenmanlara başladı.

Atatürk kapalı Spor Salonu yanındaki çim sahada her gün aralıksız antrenör Lütfi Acur yönetiminde çalışmalarını aralıksız sürdüren Seydişehir Belediye Spor futbol takımı 2022-2023 futbol sezonunda 13 Kasım’da başlayacak olan 1.Amatör Küme maçlarına yoğun bir şekilde hazırlanıyor.

Gençlik Spor Müdürü Soner Balcı’nın da zaman zaman refakat ettiği akşamüzeri yaptıkları antrenmanlar da Belediye Spor takımı futbolcularının en iyi şekilde hazırlanarak şampiyonluk için mücadele edeceği öğrenildi.

Özkaynaklarıyla ve alt yapısından yetişen futbolcularla sezona hazırlanan Seydişehir Belediyespor yöneticileri “Belediye Başkanımız Mehmet Tutal spor ve sporculara değer vererek katkı sağlıyor. Bu yıl Seydişehirli ve alt yapımızdan yetişen sporcularımızla kurduğumuz takım ilerisi için umut vaat ediyor. Hedefimiz 2022-2023 sezonunda ilçemizi en iyi şekilde temsil ederek üst seviyelerde yer almaktır” dedi.

  

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.