BELEDİYESPOR GALİBİYET İLE BAŞLADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.10.2018 - 02:18, Güncelleme: 15.10.2018 - 02:18
 

BELEDİYESPOR GALİBİYET İLE BAŞLADI

Konya 1.amatör küme 2018-19 sezonu bugün oynanan maçlar ile başlamış oldu.

1.amatör küme B grubunda bulunan 2 takımımız bugün oynadıkları maçlarla sezona merhaba dedi.  Deplasmanda komşumuz Beyşehir ile karşılaşan temsilcimiz Seydişehir Belediyespor mücadeleden tek golle galip ayrılmasını bildi. Aynı gruptaki diğer temsilcimiz Seydişehir Gücü ise kendi evinde oynadığı maçı Ak inşaat Sanayispora karşı 4-1 kaybetti.  Haftaya Seydişehir Belediyespor ile Seydişehir Gücü karşıkarşıya gelecek. Karşılaşmanın pazar günü olması bekleniyor. B grubunda Alınan sonuçlar ve puan durumu ise ilk hafta sonunda şu şekilde ;
Konya 1.amatör küme 2018-19 sezonu bugün oynanan maçlar ile başlamış oldu.

1.amatör küme B grubunda bulunan 2 takımımız bugün oynadıkları maçlarla sezona merhaba dedi. 

Deplasmanda komşumuz Beyşehir ile karşılaşan temsilcimiz Seydişehir Belediyespor mücadeleden tek golle galip ayrılmasını bildi.

Aynı gruptaki diğer temsilcimiz Seydişehir Gücü ise kendi evinde oynadığı maçı Ak inşaat Sanayispora karşı 4-1 kaybetti. 

Haftaya Seydişehir Belediyespor ile Seydişehir Gücü karşıkarşıya gelecek. Karşılaşmanın pazar günü olması bekleniyor.

B grubunda Alınan sonuçlar ve puan durumu ise ilk hafta sonunda şu şekilde ;

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.