BELEDİYESPOR VOLEYBOL TAKIMI 2017-2018 SEZONUNA HAZIR

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.09.2017 - 09:53, Güncelleme: 25.09.2017 - 09:53
 

BELEDİYESPOR VOLEYBOL TAKIMI 2017-2018 SEZONUNA HAZIR

Seydişehir Belediye Spor Kulübü ile Ziraat Bankası Spor Kulübü’nün 2017 -2018 sezonunda ziraat bankasının alt yapı oyuncularının Seydişehir Belediye Spor kulübünde oynaması için iş birliği protokolü yapılmıştır.

Kulüp Başkanı Celal BİCAN “ Geçen hafta Belediye Başkanımız Mehmet TUTAL Bey’ in girişimleri sonucu Ziraat Bankası Spor kulübü ile yeniden işbirliği protokolü imzalanmıştır.  Bu sezonda seyircilerimiz ile birlikte el ele vererek bir üst lige çıkmak için mücadele edeceğiz. Takımımız Ankara'da   Ziraat Bankası spor kulübü tesislerinde sezon hazırlıklarına devam ediyor. Voleybol takımımız Ankara’da  1.Ligin güçlü ekiplerinden Eser spor ile yapmış olduğu hazırlık maçını 3-0 alarak sezona hazır bir görüntü vermiştir. Teknik ekibimize, voleybolcularımıza ve tüm takımlara başarılar diliyoruz. Fairplay çerçevesinde voleybol sezonunun hayırlı olmasını diliyorum. Bu sezonda Ziraat Bankası Spor Kulübü ile yeniden sözleşme yapmamızı sağlayan Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a tüm voleybol severler adına teşekkür ediyorum.   Voleybol takımımız  ilk maçını 30 Eylül de Konya Büyük şehir belediyesi ile Konya ‘da yapacaktır.” Dedi.  
Seydişehir Belediye Spor Kulübü ile Ziraat Bankası Spor Kulübü’nün 2017 -2018 sezonunda ziraat bankasının alt yapı oyuncularının Seydişehir Belediye Spor kulübünde oynaması için iş birliği protokolü yapılmıştır.

Kulüp Başkanı Celal BİCAN “ Geçen hafta Belediye Başkanımız Mehmet TUTAL Bey’ in girişimleri sonucu Ziraat Bankası Spor kulübü ile yeniden işbirliği protokolü imzalanmıştır.  Bu sezonda seyircilerimiz ile birlikte el ele vererek bir üst lige çıkmak için mücadele edeceğiz. Takımımız Ankara'da   Ziraat Bankası spor kulübü tesislerinde sezon hazırlıklarına devam ediyor.

Voleybol takımımız Ankara’da  1.Ligin güçlü ekiplerinden Eser spor ile yapmış olduğu hazırlık maçını 3-0 alarak sezona hazır bir görüntü vermiştir. Teknik ekibimize, voleybolcularımıza ve tüm takımlara başarılar diliyoruz. Fairplay çerçevesinde voleybol sezonunun hayırlı olmasını diliyorum. Bu sezonda Ziraat Bankası Spor Kulübü ile yeniden sözleşme yapmamızı sağlayan Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a tüm voleybol severler adına teşekkür ediyorum.

 

Voleybol takımımız  ilk maçını 30 Eylül de Konya Büyük şehir belediyesi ile Konya ‘da yapacaktır.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.