BELEDİYESPOR, YAŞANAN SAKATLIKLAR NEDENİYLE KURBAN KESTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.12.2014 - 02:06, Güncelleme: 16.12.2014 - 02:06
 

BELEDİYESPOR, YAŞANAN SAKATLIKLAR NEDENİYLE KURBAN KESTİ

Seydişehir Belediye Spor yönetimi ve taraftar grubu futbolcuların idmanlarına katılarak, son zamanlarda yaşanan sakatlıklardan dolayı kurban kesti.

Seydişehir Belediye Spor yönetimi  ve taraftar grubu futbolcuların idmanlarına katılarak, son zamanlarda yaşanan sakatlıklardan dolayı kurban kesti. Kurban kesiminin ardından okunan dualar eşliğinde Kulüp Başkanı Alaattin Göncü, başta  Kaptan Serdar Ceylan olmak üzere futbolcuların alınlarına kan sürdü. Kulüp Başkanı Alaattin Göncü, son zamanlarda yaşanan sakatlıklardan dolayı takıma da bir moral olması açısından, inancımız gereği kurban kestiklerini dile getirdi.   Başkan Göncü, ‘’Genç bir takım kurduk,  takımda oynayan futbolcu kardeşlerimiz genç ve Seydişehir’in gelecek vadeden oyuncuları, Allah nasip ederse çok daha iyi günleri hep birlikte göreceğiz’’ dedi. Taraftar Başkanı Hüseyin Ceylan ise “Takımımızın her koşulda yanındayız, Gelecek için yatırım yapıyoruz.Hem şehir, hem tribün hem de kulüp olarak geçmişteki günlerimize dönmek, hem de halkımızın ilgisini bu yöne çekmek istiyoruz.” Şeklinde konuştu. Taraftar grubu, Toros kartalları da takıma baklava ikram etti, ikramın ardından toplu hatıra fotoğrafı çekildi ve futbolcular antrenmana döndü.   
Seydişehir Belediye Spor yönetimi ve taraftar grubu futbolcuların idmanlarına katılarak, son zamanlarda yaşanan sakatlıklardan dolayı kurban kesti.

Seydişehir Belediye Spor yönetimi  ve taraftar grubu futbolcuların idmanlarına katılarak, son zamanlarda yaşanan sakatlıklardan dolayı kurban kesti.

Kurban kesiminin ardından okunan dualar eşliğinde Kulüp Başkanı Alaattin Göncü, başta  Kaptan Serdar Ceylan olmak üzere futbolcuların alınlarına kan sürdü.

Kulüp Başkanı Alaattin Göncü, son zamanlarda yaşanan sakatlıklardan dolayı takıma da bir moral olması açısından, inancımız gereği kurban kestiklerini dile getirdi.  

Başkan Göncü, ‘’Genç bir takım kurduk,  takımda oynayan futbolcu kardeşlerimiz genç ve Seydişehir’in gelecek vadeden oyuncuları, Allah nasip ederse çok daha iyi günleri hep birlikte göreceğiz’’ dedi.

Taraftar Başkanı Hüseyin Ceylan ise “Takımımızın her koşulda yanındayız, Gelecek için yatırım yapıyoruz.Hem şehir, hem tribün hem de kulüp olarak geçmişteki günlerimize dönmek, hem de halkımızın ilgisini bu yöne çekmek istiyoruz.” Şeklinde konuştu.

Taraftar grubu, Toros kartalları da takıma baklava ikram etti, ikramın ardından toplu hatıra fotoğrafı çekildi ve futbolcular antrenmana döndü. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.