Berberlerde pazartesi mesaisi için hummalı çalışma.

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.05.2020 - 06:22, Güncelleme: 08.05.2020 - 06:22
 

Berberlerde pazartesi mesaisi için hummalı çalışma.

Covid 19 nedeniyle uzun süredir kapalı olan berberler 11 Mayısta yapacakları iş başı için hazırlıklara başladılar.

Seydişehir’de faaliyet gösteren Kuaförler genelgeye göre tadilat yapmaya başlarken dükkanlarını dezenfekte ettikten sonra koltuk aralarını naylonla bölmeye başladılar. İçişleri Bakanlığı, 11 Mayıs’ta açılacak berber, güzellik salonu ve kuaförlerle ilgili yeni bir genelge yayımladı. Buna göre bu iş yerleri 09.00-21.00 saatleri arasında çalışacak ve müşterilere randevu sistemiyle hizmet verilecek. " 09.00-21.00 saatleri arasında faaliyet yürütebilecek. Bu iş yerlerinde müşterilere randevu sistemiyle hizmet sunumu esas olacak. İş yerleri aynı anda yan yana iki koltukta müşteri kabul edemeyecek, muhakkak bir koltuk dolu bir koltuk boş olacak şekilde hizmet verebilecek. Randevularda kayma ya da hizmette gecikme olabileceği hususu göz önüne alınarak işyeri içinde en fazla bir müşterinin beklemesine müsaade edilecek. Belirlenen kriterler dışında iş yeri içine müşteri kabul edilmeyecek. Ancak hava şartlarına göre randevusuz gelen müşteriler iş yeri dışında ve sosyal mesafe kurallarına riayet etmek, maske takmak şartıyla bekleyebilecek.
Covid 19 nedeniyle uzun süredir kapalı olan berberler 11 Mayısta yapacakları iş başı için hazırlıklara başladılar.

Seydişehir’de faaliyet gösteren Kuaförler genelgeye göre tadilat yapmaya başlarken dükkanlarını dezenfekte ettikten sonra koltuk aralarını naylonla bölmeye başladılar.

İçişleri Bakanlığı, 11 Mayıs’ta açılacak berber, güzellik salonu ve kuaförlerle ilgili yeni bir genelge yayımladı. Buna göre bu iş yerleri 09.00-21.00 saatleri arasında çalışacak ve müşterilere randevu sistemiyle hizmet verilecek.

" 09.00-21.00 saatleri arasında faaliyet yürütebilecek. Bu iş yerlerinde müşterilere randevu sistemiyle hizmet sunumu esas olacak. İş yerleri aynı anda yan yana iki koltukta müşteri kabul edemeyecek, muhakkak bir koltuk dolu bir koltuk boş olacak şekilde hizmet verebilecek.

Randevularda kayma ya da hizmette gecikme olabileceği hususu göz önüne alınarak işyeri içinde en fazla bir müşterinin beklemesine müsaade edilecek. Belirlenen kriterler dışında iş yeri içine müşteri kabul edilmeyecek. Ancak hava şartlarına göre randevusuz gelen müşteriler iş yeri dışında ve sosyal mesafe kurallarına riayet etmek, maske takmak şartıyla bekleyebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.