BEŞ JUDO HAKEMİMİZ ŞAMPİYONALARDA GÖREV ALDI

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.02.2014 - 07:50, Güncelleme: 27.02.2014 - 07:50
 

BEŞ JUDO HAKEMİMİZ ŞAMPİYONALARDA GÖREV ALDI

İlçemizin yetiştirmiş olduğu eski judocularımız dan 1 bayan 4 erkek toplam 5 judo hakemimiz Isparta ve Aksaray?da yapılan Anadolu ligleri Müsabakaların da Judo federasyonunca hakemi olarak görev aldılar.

İlçemizin yetiştirmiş olduğu eski judocularımız dan 1 bayan 4 erkek toplam 5 judo hakemimiz Isparta ve Aksaray’da  yapılan Anadolu ligleri Müsabakaların da Judo federasyonunca hakemi olarak görev aldılar. Yıllarca Judo sporu yapan Seydişehirli judocularımız artık Judo hakemi ve antrenörlüğü yapmaktadırlar.Judo sporun dan kopmayan bu spor sever judocularımız artık Judo federasyonunca devamlı görev verilmektedir. Isparta da Yapıla Lig maçlarında  1-Nurullah Teke   2-Mehmet Küçükyılmaz Aksaray da :1-Nuri Çelik 2-Yıldız Özdemir 3-Süleyman Uluçam a görev almışlardır. Seydişehir Spor kulübü Başkanı Hasan Balıkcı yaptığı açıklamada: “Seydişehir Spor Kulübünün ve antrenörleri Hüsamettin Çelik’in yetiştirdiği eski sporcularımız spordan kopmayarak işlerini artan zamanların da spor yapmaya devam etmektedirler.İlçemizin yetiştirmiş olduğu bu vefakar sporcularımızın hakem antrenör olarak devam etmeleri bizleri çok memnun etmiştir.Judo Federasyonunca Türkiye maçların da ve lig maçlarında görev alan hakem arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Bundan sonraki spor hayatların da ve hakemlikte başarılar dilerim.” Dedi.
İlçemizin yetiştirmiş olduğu eski judocularımız dan 1 bayan 4 erkek toplam 5 judo hakemimiz Isparta ve Aksaray?da yapılan Anadolu ligleri Müsabakaların da Judo federasyonunca hakemi olarak görev aldılar.

İlçemizin yetiştirmiş olduğu eski judocularımız dan 1 bayan 4 erkek toplam 5 judo hakemimiz Isparta ve Aksaray’da  yapılan Anadolu ligleri Müsabakaların da Judo federasyonunca hakemi olarak görev aldılar.

Yıllarca Judo sporu yapan Seydişehirli judocularımız artık Judo hakemi ve antrenörlüğü yapmaktadırlar.Judo sporun dan kopmayan bu spor sever judocularımız artık Judo federasyonunca devamlı görev verilmektedir.

Isparta da Yapıla Lig maçlarında  1-Nurullah Teke   2-Mehmet Küçükyılmaz

Aksaray da :1-Nuri Çelik 2-Yıldız Özdemir 3-Süleyman Uluçam a görev almışlardır.

Seydişehir Spor kulübü Başkanı Hasan Balıkcı yaptığı açıklamada:

“Seydişehir Spor Kulübünün ve antrenörleri Hüsamettin Çelik’in yetiştirdiği eski sporcularımız spordan kopmayarak işlerini artan zamanların da spor yapmaya devam etmektedirler.İlçemizin yetiştirmiş olduğu bu vefakar sporcularımızın hakem antrenör olarak devam etmeleri bizleri çok memnun etmiştir.Judo Federasyonunca Türkiye maçların da ve lig maçlarında görev alan hakem arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Bundan sonraki spor hayatların da ve hakemlikte başarılar dilerim.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.