BESİ DAMINDA ÇIKAN YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ 

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.04.2021 - 12:21, Güncelleme: 14.04.2021 - 12:21
 

BESİ DAMINDA ÇIKAN YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ 

Konya'nın Seydişehir ilçesinde bir besi damında çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Seydişehir’e bağlı Karabulak Mahallesinde besi damının  samanlığından  dumanların yükseldiğini  gören besi damı çalışanları durumu itfaiyeye bildirdi. Bölgeye sevk edilen itfaiye ekiplerince ve Seydişehir Belediyesine ait iş makinaları ile  yangına müdahale edilerek kontrol altına alındı.  Olay yerine gelen Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal  yangınla ilgili besi damı sahipleri ve yetkililerden bilgi aldı.
Konya'nın Seydişehir ilçesinde bir besi damında çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.



Seydişehir’e bağlı Karabulak Mahallesinde besi damının  samanlığından  dumanların yükseldiğini  gören besi damı çalışanları durumu itfaiyeye bildirdi.
Bölgeye sevk edilen itfaiye ekiplerince ve Seydişehir Belediyesine ait iş makinaları ile  yangına müdahale edilerek kontrol altına alındı. 
Olay yerine gelen Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal  yangınla ilgili besi damı sahipleri ve yetkililerden bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.