Bıçaklı kavgada 1 kişi ağır yaralandı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.01.2019 - 05:09, Güncelleme: 22.01.2019 - 05:09
 

Bıçaklı kavgada 1 kişi ağır yaralandı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde çıkan bıçaklı kavgada, 1 kişi ağır yaralandı.

  Edinilen bilgiye göre, M. K. ile M .Y.(17) arasında  Seyyidharun  Bulvarında  henüz  belirlenemeyen neden  dolayı  tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu M. K, M. Y 'yi  bıçakladı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılan M. Y’yi tedavi altına  alınırken  olay  yerinden kaçan M.  K. ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Konya'nın Seydişehir ilçesinde çıkan bıçaklı kavgada, 1 kişi ağır yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre, M. K. ile M .Y.(17) arasında  Seyyidharun  Bulvarında  henüz  belirlenemeyen neden  dolayı  tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu M. K, M. Y 'yi  bıçakladı.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerince Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılan M. Y’yi tedavi altına  alınırken  olay  yerinden kaçan M.  K. ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.