BİLİM FUARINDA 34 PROJE SERGİLENDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.05.2016 - 04:39, Güncelleme: 11.05.2016 - 04:39
 

BİLİM FUARINDA 34 PROJE SERGİLENDİ

TÜBİTAK destekli Taraşçı Ortaokulu bilim fuarı Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, belediye başkanı Mehmet Tutal ve ilçe Milli Eğitim müdürü Tahir Kibar tarafından açıldı.

Taraşçı Ortaokulu halı sahasında açılışı yapılan bilim fuarında toplum farkını destekleyen 34 proje sergilendi. TÜBİTAK tarafından maddi destek de verilen açılan bilim fuarının yanı sıra okul bahçesinde öğretim yılı boyunca okulda yapılan farklı aktiviteler sergilendi. Fuarın şenlik havasında geçmesi için kermeste düzenlendi. Açılış kurdelesini kesmeden önce kısa bir konuşma yapan Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit; “Bizim insanlarımız neden facebook’u bulmasın, neden yeni icatlara imza atmasın. Bilim sayesinde büyük ülkelerin bütçeleri kadar memleketlerine katkı sağlamasın. Yapılan bu iş güzel bir iş. Bu fuarda proje üreten öğrencilerimiz ilerde mutlaka başarılı olacaklardır. Bu nedenle bu bilim fuarını önemsiyoruz. Başta okul müdürü Hayrettin Topuz’a, proje koordinatörü Ayşe Demirel ve diğer emeği geçen öğretmenleri tebrik ediyorum.” dedi. Açılıştan sonra öğrencilerin hayal gücünü geliştirerek oluşturdukları 34 bilimsel proje peronlarını tek tek ziyaret eden Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit ve belediye başkanı Mehmet Tutal, projeyi gerçekleştiren öğrenciler projeler hakkında bilgi aldı.  
TÜBİTAK destekli Taraşçı Ortaokulu bilim fuarı Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, belediye başkanı Mehmet Tutal ve ilçe Milli Eğitim müdürü Tahir Kibar tarafından açıldı.

Taraşçı Ortaokulu halı sahasında açılışı yapılan bilim fuarında toplum farkını destekleyen 34 proje sergilendi.

TÜBİTAK tarafından maddi destek de verilen açılan bilim fuarının yanı sıra okul bahçesinde öğretim yılı boyunca okulda yapılan farklı aktiviteler sergilendi.

Fuarın şenlik havasında geçmesi için kermeste düzenlendi.

Açılış kurdelesini kesmeden önce kısa bir konuşma yapan Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit; “Bizim insanlarımız neden facebook’u bulmasın, neden yeni icatlara imza atmasın. Bilim sayesinde büyük ülkelerin bütçeleri kadar memleketlerine katkı sağlamasın. Yapılan bu iş güzel bir iş. Bu fuarda proje üreten öğrencilerimiz ilerde mutlaka başarılı olacaklardır. Bu nedenle bu bilim fuarını önemsiyoruz. Başta okul müdürü Hayrettin Topuz’a, proje koordinatörü Ayşe Demirel ve diğer emeği geçen öğretmenleri tebrik ediyorum.” dedi.

Açılıştan sonra öğrencilerin hayal gücünü geliştirerek oluşturdukları 34 bilimsel proje peronlarını tek tek ziyaret eden Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit ve belediye başkanı Mehmet Tutal, projeyi gerçekleştiren öğrenciler projeler hakkında bilgi aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.