BİNLERCE KİŞİ TERÖRÜ LANETLEDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.12.2016 - 09:02, Güncelleme: 11.12.2016 - 09:02
 

BİNLERCE KİŞİ TERÖRÜ LANETLEDİ

İstanbul?da patlamada polis Nafiz Emre Horoz?un şahadet haberini alan Seydişehir sivil toplum platformunun düzenlediği Şehitlerimiz için Milli Birli yürüyüşüne binlerce vatandaş katıldı.

Bayrağı  alıp  Milli irade meydana  toplanan  vatandaşlar  ve  önlerinde Seydişehir  sivil toplum  örgütü temsilcileri buradan Milli Egemenlik caddesi, Hürriyet  Caddesi ve  Seyit  Harun  Bulvarı güzergahını izleyerek ellerinde  bayrak terörü lanetleyen,’’Şehitler  ölmez  Vatan  bölünmez,Bu vatanı böldürtmeyeceğiz, Ne  Mutlu  Türküm Diyene ‘’şeklinde sloganlarla  tekrar Seydişehir  Belediyesi yanındaki  Milli İrade  alanında toplandı. Burada saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından platform adına Seydişehir Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Yakup Söğüt bir açıklama yaptı. Başkan Söğüt açıklamasında; “Bizler Seydişehir sivil toplum kuruluşları olarak, son aylarda yeniden tırmanışa geçip milletimizin huzur ve güvenliğine kasteden hain terör mihraklarının  saldırılarını şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Bin  yıldır , Anadolu’nun yiğit evlatlarının bu hain terör örgütleri tarafından şehit edilmesine kayıtsız kalmadığımızı dosta düşmana göstermek için dün olduğu gibi bugün de buradayız ve hep o hainlerin karşısında olacağız !  Son yıllarda  Aziz milletimiz yüzlerce  evladını şahadet mertebesine uğurlamıştır. Şehitlerimiz; vatan, vazife ve bayrak uğruna en değerli varlıkları olan canlarını feda ederek şahadet mertebesine ulaştılar.    Bağımsızlığa olan aşılmaz tutkumuzun, canımızdan üstün bildiğimiz vatan sevgimizin, birlik ve beraberliğimizin ölümsüzleşen simgeleri olan şehitlerimiz, gönüllerimizde sürekli yaşayacaklardır.   Gerekirse her birimiz, bu terör belası tamamen temizlenene dek bu mücadelede çarpışacağız. Tek hedefimiz, Son terörist yok edilene kadar mücadelenin sürdürülmesidir.   Şehitlerimizin bizlere emaneti olan şanlı bayrağımız, her karışında hatıraları bulunan vatan toprakları ve en büyük mirasımız olan Türkiye Cumhuriyetini yine şehitlerimizden  aldığımız inanç ve kararlılıkla sonsuza kadar yaşatacağız. Türk Milletinin ve Devletinin hürriyet ve bağımsızlığı uğrunda canlarını vererek, bu toprakları bize vatan yapan kahraman şehitlerimizi bir defa daha saygıyla  minnetle anıyor, acılı ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyoruz” dedi. Toplanan halka  Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit ve  Belediye  Başkanı  Mehmet  Tutal konuşma  yaparak teröre  karşı  birlik ve beraberlikle hareket edilmesini istediler. Kaymakam ve  Belediye  Başkanı  konuşmalarında halka  seslenerek ;’’Böyle  duyarlı ve  birlik  beraberlik içinde  hareket edildiği müddetçe  terörün üstesinden gelineceğini  ve  bu azi vatanı hiçbir gücün  bölemeyeceğini söylediler. Daha sonra  Kuran  Tilaveti okunarak Seydişehir  Müftüsü Kemal  Demirel, yapmış olduğu dua  ile teröre  lanet ve  Milli  birlik  mitingi sona erdi.
İstanbul?da patlamada polis Nafiz Emre Horoz?un şahadet haberini alan Seydişehir sivil toplum platformunun düzenlediği Şehitlerimiz için Milli Birli yürüyüşüne binlerce vatandaş katıldı.

Bayrağı  alıp  Milli irade meydana  toplanan  vatandaşlar  ve  önlerinde Seydişehir  sivil toplum  örgütü temsilcileri buradan Milli Egemenlik caddesi, Hürriyet  Caddesi ve  Seyit  Harun  Bulvarı güzergahını izleyerek ellerinde  bayrak terörü lanetleyen,’’Şehitler  ölmez  Vatan  bölünmez,Bu vatanı böldürtmeyeceğiz, Ne  Mutlu  Türküm Diyene ‘’şeklinde sloganlarla  tekrar Seydişehir  Belediyesi yanındaki  Milli İrade  alanında toplandı.

Burada saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından platform adına Seydişehir Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Yakup Söğüt bir açıklama yaptı.

Başkan Söğüt açıklamasında; “Bizler Seydişehir sivil toplum kuruluşları olarak, son aylarda yeniden tırmanışa geçip milletimizin huzur ve güvenliğine kasteden hain terör mihraklarının  saldırılarını şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Bin  yıldır , Anadolu’nun yiğit evlatlarının bu hain terör örgütleri tarafından şehit edilmesine kayıtsız kalmadığımızı dosta düşmana göstermek için dün olduğu gibi bugün de buradayız ve hep o hainlerin karşısında olacağız !  Son yıllarda  Aziz milletimiz yüzlerce  evladını şahadet mertebesine uğurlamıştır. Şehitlerimiz; vatan, vazife ve bayrak uğruna en değerli varlıkları olan canlarını feda ederek şahadet mertebesine ulaştılar.    Bağımsızlığa olan aşılmaz tutkumuzun, canımızdan üstün bildiğimiz vatan sevgimizin, birlik ve beraberliğimizin ölümsüzleşen simgeleri olan şehitlerimiz, gönüllerimizde sürekli yaşayacaklardır.   Gerekirse her birimiz, bu terör belası tamamen temizlenene dek bu mücadelede çarpışacağız. Tek hedefimiz, Son terörist yok edilene kadar mücadelenin sürdürülmesidir.   Şehitlerimizin bizlere emaneti olan şanlı bayrağımız, her karışında hatıraları bulunan vatan toprakları ve en büyük mirasımız olan Türkiye Cumhuriyetini yine şehitlerimizden  aldığımız inanç ve kararlılıkla sonsuza kadar yaşatacağız. Türk Milletinin ve Devletinin hürriyet ve bağımsızlığı uğrunda canlarını vererek, bu toprakları bize vatan yapan kahraman şehitlerimizi bir defa daha saygıyla  minnetle anıyor, acılı ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyoruz” dedi.

Toplanan halka  Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit ve  Belediye  Başkanı  Mehmet  Tutal konuşma  yaparak teröre  karşı  birlik ve beraberlikle hareket edilmesini istediler.

Kaymakam ve  Belediye  Başkanı  konuşmalarında halka  seslenerek ;’’Böyle  duyarlı ve  birlik  beraberlik içinde  hareket edildiği müddetçe  terörün üstesinden gelineceğini  ve  bu azi vatanı hiçbir gücün  bölemeyeceğini söylediler.

Daha sonra  Kuran  Tilaveti okunarak Seydişehir  Müftüsü Kemal  Demirel, yapmış olduğu dua  ile teröre  lanet ve  Milli  birlik  mitingi sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.