BİRLEŞEN GÖNÜLLER İZLEYİCİSİYLE BULUŞTU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.11.2014 - 04:19, Güncelleme: 05.11.2014 - 04:19
 

BİRLEŞEN GÖNÜLLER İZLEYİCİSİYLE BULUŞTU

24 Ekim'de sinemaseverlerle buluşan, 'Birleşen gönüller' filmi Seydişehir?de de gösterime girdi

 24 Ekim'de sinemaseverlerle buluşan, 'Birleşen gönüller' filmi  Seydişehir’de de gösterime girdi Kızılay Düğün Salonu'nda 3 gün süreyle izleyicileriyle buluşan filmin ,ilçede 4 bin e yakın kişi tarafından izlenildiği öğrenildi. Film çıkışında duygu ve düşüncelerini paylaşan Seydişehir Sanayici ve İşadamları Derneği (SESİAD) Başkanı Mustafa Çelmeli Birleşen Gönüller filminde vefa ve sadakat duygularının tema edildiğini bildirip yaşatmak için yaşama sevdasının beyaz perdeye aktarıldığını ve hadiselerden etkilenenlerin hadiseleri etkileyemeyeceğini vurguladı. Çelmeli son zamanlarda seyrettiğim en güzel ve anlamlı film oldu dedi. Filmi seyredemeyip kaçıran Seydişehirli hemşehrilerimi zaman ayırıp Konya’da filmi seyretmelerini tavsiye ederim dedi. Filmin konusu, 1940'lı yıllardaki Sovyet Rusya'dan 1990'lı yıllara uzanıyor. Filmde, bu zorlu yolda yürüyen iki ayrı sevdanın, yıllara ve uzun mesafelere rağmen durmayıp devam edişi hikaye ediliyor.  Kader, karın kışın altında baharı saklar. 90'lı yıllarda cemre, bu sefer toprağa ve suya aynı anda düşer ve bir gün ellerinde valizleri ve iki çocuklarıyla Yunus ile Dilek çifti, Türkiye'den Kazakakistan'a giderler. Yıllar zorlu, şartlar zorludur. Birleşen Gönüller, bu sırrın hikayesidir.
24 Ekim'de sinemaseverlerle buluşan, 'Birleşen gönüller' filmi Seydişehir?de de gösterime girdi

 24 Ekim'de sinemaseverlerle buluşan, 'Birleşen gönüller' filmi  Seydişehir’de de gösterime girdi

Kızılay Düğün Salonu'nda 3 gün süreyle izleyicileriyle buluşan filmin ,ilçede 4 bin e yakın kişi tarafından izlenildiği öğrenildi.

Film çıkışında duygu ve düşüncelerini paylaşan Seydişehir Sanayici ve İşadamları Derneği (SESİAD) Başkanı Mustafa Çelmeli Birleşen Gönüller filminde vefa ve sadakat duygularının tema edildiğini bildirip yaşatmak için yaşama sevdasının beyaz perdeye aktarıldığını ve hadiselerden etkilenenlerin hadiseleri etkileyemeyeceğini vurguladı.

Çelmeli son zamanlarda seyrettiğim en güzel ve anlamlı film oldu dedi. Filmi seyredemeyip kaçıran Seydişehirli hemşehrilerimi zaman ayırıp Konya’da filmi seyretmelerini tavsiye ederim dedi.

Filmin konusu, 1940'lı yıllardaki Sovyet Rusya'dan 1990'lı yıllara uzanıyor. Filmde, bu zorlu yolda yürüyen iki ayrı sevdanın, yıllara ve uzun mesafelere rağmen durmayıp devam edişi hikaye ediliyor.  Kader, karın kışın altında baharı saklar. 90'lı yıllarda cemre, bu sefer toprağa ve suya aynı anda düşer ve bir gün ellerinde valizleri ve iki çocuklarıyla Yunus ile Dilek çifti, Türkiye'den Kazakakistan'a giderler. Yıllar zorlu, şartlar zorludur. Birleşen Gönüller, bu sırrın hikayesidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.